Joan Laporta plánuje kandidovať vo voľbách na prezidenta FC Barcelona. Uviedol to Eduardo Inda v rozhovore pre El Chiringuito. Bývalý prezident pritom chce z rukáva vytiahnuť skutočné eso.

Laport v nedávnom rozhovore s novinármi pri udalosti v nemocnici Sant Joan de Deu uviedol: "Súčasné vedenie nejde dobrým smerom. Neviem dostať z hlavy posadnutosť ničením môjho imidžu. Barçagate? Skôr Bartogate. Mám čoraz väčšiu túžbu kandidovať vo voľbách." Tým len potvrdil, že túži kandidovať a Inda v rozhovore pre El Chiringuito na túto tému nadviazal.

"Existujú dvaja ľudia, ktorí už boli prezidentmi a ktorí túto možnosť zvažujú opäť, z toho jeden je vo veľmi pokročilej fáze, skôr či neskôr prijme tento krok. Ide o Joana Laportu a Sandra Rosella, ktorý by bol nasledovníkom Josepa Maria Bartomeua," uviedol.

Dodal však, že Laporta chystá veľké veci: "Laporta chce kandidovať s Xavim Hernándezom ako jeho tromfom - A Xaviho sen je mať Pepa Guardiolu ako športového riaditeľa a Carlesa Puyola ako veľkého svetového ambasádora Barcelony."

Či sa to Laportovi podarí celé zorganizovať, je otázne, ale predstava samotná je pekná. Na druhej strane má Xaviho ako eso v rukáve iný kandidát - Víctor Font, ktorý však priznal, že s Xavim nemá žiadnu písanú dohodu a neraz uviedol, že Xavi sa stane trénerom Barcelony bez ohľadu na to, kto zvíťazí v najbližších prezidentských voľbách.

zdroj: triballfootball.com
foto: facebook

Diskusia

6 komentáre
2020-07-21 20:08:23
Předvolební kampaň. Kdo vi jak by to bylo ve skutečnosti kdyby vyhral
2020-07-21 20:17:25
Radšej asi aby vyhral Font, ale aj keby to nakoniec bol Laporte, tak je to ešte v pohode. Hlavne aby sme sa už zbavili Bartomea. Škoda, že namiesto toho plánovania nikto z kandidátov nepozbieral od socios hlasy na predčasné voľby. O koľko lepšie by bolo mať nové vedenie už teraz.