Neapol včera vyhral 2:0 nad Sassulom v 36. kole Serie A. Na pozápasovej tlačovke sa novinári pýtali trénera Gennara Gattusa aj na odvetu Ligy Majstrov proti Barcelone, ktorá je na programe 8. augusta.

Neapol sa môže zapísať do histórie

"V poslednom čase sme museli vylepšiť našu formu, pretože o dva týždne budeme hrať veľmi dôležitý zápas. Ak vyhráme nad Barcelonou, Neapol sa môže zapísať do histórie."

Proti Barcelone aj s Lobotkom

"S mojimi hráčmi som spokojný. Chyby sa nám pritrafili kvôli intenzite a nahromadeným zápasom v poslednom čase. Ak ide o Lobotku a Demmeho, sú to hráči rôzneho profilu. Prvý z nich veľa strieľa a druhý vnáša do hry pokoj. V zápase s Barcelonou ich chcem vyskúšať oboch."

Barcelonu nemožno podceniť

"Musíme využiť našu najlepšiu taktiku. Barcelona má najväčšiu prevahu, pretože má Messiho. On, hoci má pred sebou 10 hráčov, dokáže prejsť cez všetkých. Ak k zápasu pristúpime s tým, že si budeme myslieť, že Barcelona je v slabšej forme, skončíme na cintoríne."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-07-26 20:27:32
Tŕápne. Vyhral titul kvôli rozhodcom, ktorí mu pískali penalty za to, čo nepískali druhej strane v tom istom zápase, a ktorí nepískali za rameno Benzemu, ktoré má Messi zakázané, a za postrčenia na začiatku gólovej akcie.