FC Barcelona B včera odohrala finále play-off o postup do druhej španielskej ligy so Sabadell. Súboj nielenže bohužiaľ prehrala, ale k tomu sa zranil aj Ronald Araujo, čo predstavuje problém aj pre prvý tím FC Barcelona.

Araujo v zápase so Sabadell odohral 75. minút a následne musel predčasne opustiť dianie na trávniku kvôli zraneniu. Problémom v jeho prípade ja poranený členok. Klub zatiaľ priznal, že stopér je skutočne zranený, ale rozsah nešpecifikoval - viac napovedia lekárske vyšetrenia, ktoré prebehnú dnes. Je však zrejmé, že mladík odchádzal na lavičku viditeľne rozrušený.

Toto zranenie robí vrásky na čele už aj predstaviteľom prvého tímu, pretože ten nemá pred zápasom s Neapolom dostatok stopérov. Clement Lenglet je v súčasnosti zranený a Umtiti má zdravotné problémy v podstate neustále. Nie je jasné, kedy sa dvojica francúzskych stopérov vráti na trávniky. Ak k nim prirátame aj Arauja, Kataláncom na zápas s Neapolom zostane už len Piqué ako jediný zdravý stopér.

Dôležitá odveta osemfinále Ligy Majstrov s Neapolom je na programe už o 2 týždne a Setién môže len dúfať, že sa niekto z trojice obrancov stihne do zápasu zotaviť, inak bude musieť experimentovať.

zdroj: barcablaugranes.com
foto: facebook

Diskusia

7 komentáre
2020-07-27 08:12:29
Neuznali regulerny gol Akiemeho. Pokracuje sa v nastavenom trende.
2020-07-27 09:22:42
nehovorilo sa ze lenglet odvetu urcite stihne? zranenie nemalo byt vazne