Talianske médiá už pred istým obdobím zaplavili internet správou o tom, že FC Barcelona môže prísť o Lea Messiho. Obrovský záujem o služby kapitána Blaugranas má taliansky Inter Miláno, ktorý ho chce získať za každú cenu. Aj napriek tomu, že predstavitelia talianskeho klubu tieto správy rázne dementovali, médiá v krajine vo svojej snahe nepoľavili.

Inter chce využiť fakt, že Messimu sa končí zmluvu už na budúci rok a hráča môže do svojho kádra získať zadarmo. Barcelona je v každom prípade presvedčená, že sa jej podarí udržať Messiho vo svojom tíme. Talianske médiá si také isté ale nie sú. Prinášajú informáciu o tom, že Inter pripravil pre Argentínčana neodolateľnú ponuku.

Taliani chcú z Messiho spraviť najlepšie zarábajúceho futbalistu sveta. Aj napriek vyššiemu veku by Messi dostal zmluvu na 4 roky v hodnote 260 miliónov eur - inými slovami by vzhľadom na daňové zaťaženie v Taliansku zinkasoval 50 miliónov eur ročne a teda viac ako má Cristiano Ronaldo v Juventuse Turín.

Médiá v každom prípade tento návrh Interu obhajujú a tvrdia, že klub by z príchodu Argentínčana nesmierne profitoval, nakoľko je známe, že Messi je absolútna futbalová superhviezda a celosvetová marketingová značka. Antonie Conte však tieto špekulácie médií vysmial, keď uviedol: "Hovoríme tu o fantasy futbale, tieto situácie v tomto momente nemôžu byť spájané s Interom. Messiho chce každý, ale takáto situácia je veľmi, veľmi, veľmi vzdialená od Interu."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2020-07-31 07:39:38
Messi zostsnr v barce do konca kariery,keby mu slo o prniaze uz by davno odisiel do city. Naco by odchadzal uz teraz do o level horsieho timu
2020-07-31 08:27:02
Načo by tam išiel za peniazmi? tých ma dosť, za titulmi? tam ich nezíska, prečo by mal odchádzať s mesta kde je šťastný on aj jeho rodina