Dries Mertens, hráč SSC Neapol, sa v krátkosti vyjadril k nadchádzajúcej odvete osemfinále Ligy Majstrov proti katalánskej Barcelone. Dal jasne najavo, že talianske mužstvo je pred zápasom veľmi motivované.

Víkendový zápas ako príprava

"Som šťastný, že som zostal v klube. V sobotu nás čaká dôležitý zápas, ktorý nás pripraví na súboj s Barcelonou. No na prvom mieste je zápas s Laziom, koncentrujeme sa na to, aby sme čo najlepšie ukončili sezónu proti ťažkému rivalovi."

Neapol dokáže získať skvelý výsledok

"Gattuso nás veľmi dobre pripravuje. Sme presvedčení o tom, že veľmi chceme odohrať zápas, ktorý nás môže doviesť k historickému výsledku. Je to výzva, pre ktorú chcem vždy vybehnúť na trávnik. Sníval som o tom, odkedy som začal hrať futbal."

Bez fanúšikov

"Hrať za zatvorenými dverami je čudné, ale už sme si na to zvykli. Nemáme veľa problémov, musíme vycestovať na Camp Nou a odohrať si svoje. Tréner nám sprostredkúva, čo si myslí. Nemá zmysel hrať futbal, ak nie ste presvedčení o takýchto zápasoch. Musíme zahrať na svojom. Som presvedčený, že dokážeme eliminovať Messiho."

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2020-07-31 10:38:04
Tak podľa mňa bude mertens z hľadiska ofenzívy dosť problém pre nás...
2020-07-31 10:56:17
Namiesto Griezmanna sme mohli radsej kupit Mertensa, bol by uzitocnejsi.....