Nová posila FC Barcelona poskytla rozhovor pre oficiálne klubové médiá. Portugalčan vyjadril svoju radosť z prestupu do metropoly Katalánska.

Zmena klubu

"Keď ma Barcelona získala, nenachádzal som slov, nevedel som, čo mám povedať. Som hrdý, je to veľký krok. Budem pracovať, aby som pomohol mužstvu."

Musí si dávať pozor

"Ľudia sa teraz na mňa viac sústredia, na trávniku aj mimo neho. Na tom však nezáleží. Robím to isté, aby som sa neustále zlepšoval."

Charakteristika

"Som veľmi silný psychicky, snažím sa strieľať góly, asistovať a pomáhať mužstvu. Sledujem všetky zápasy, aby som videl, čo robím dobre a čo zle. Sám sebe som vzorom. Poukázal by som na svoj dribling, hru jeden na jedného, góly, asistencie a tvrdú prácu."

Čím pomôžeš Barcelone?

"Rád hrávam na pravom krídle, ale pokúsim sa pomôcť Barcelone na akejkoľvek pozícii v útoku. Chcem hrať čo najviac, pomáhať tímu a získať čo najviac trofejí."

Budúci spoluhráči

"Griezmann mi poslal správu, hovoril som aj so Semedom. To mi pomáha."

Adaptácia

"Na začiatku prestávky zapríčinenej koronavírusom som bol s Abelom Ruizom, ktorý mi porozprával o klube, ktorý je najlepší na svete a aj o meste. Povedal mi, aby som bol sám sebou a všetko pôjde dobre. Od januára sa učím po španielsky, snažím sa učiť s Abelom. Zopár fráz viem aj po katalánsky. Veľmi sa chcem vrátiť do Barcelony. Už som tam bol a veľmi sa mi tam páči."

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter

Diskusia

6 komentáre
2020-07-31 17:53:45
Uz aby si tu bol !!!
My sa tesime mozno viac ako Ty,ze budes jeden z troch,ktori da neboja 1na1....
2020-07-31 18:30:30
V něj vážně věřím, doufám, že on, Fati, Frenkie, Pedri a Puig jsou budoucnost a kostra týmu. Chtělo by to stopera nějakého talentovaného, což by mohl být Garcia a máme na čem stavět na dalších pár let. Co hráč z těchto, tak potenciál obrovskej.