Ángel Torres, prezident Getafe, poskytol rozhovor pre Rádio Marca, v ktorom súhlasil s Josepom Mariom Bartomeuom a jeho kritikou systému VAR. Taktiež komentoval neochotu Neapola odohrať odvetu Ligy Majstrov na Camp Nou či prestup Marca Cucurellu.

Torres súhlasí s kritikou VAR

"Bartomeu mal trochu pravdu so svojimi sťažnosťami na systém VAR, ktorý sa v posledných kolách mýlil. Neraz protežoval Real Madrid. V našom zápase s Los Blancos boli tri pokutové kopy v náš prospech a neboli odpískané a Realu sa jedenástka pískala."

Neapol nechce hrať v Barcelone

"Plne chápem prezidenta Neapolu, keď hovorí, že nechce vycestovať do Barcelony, ja by som urobil to isté. Za to nemôžu byť sankcie. Chápem, že má pochybnosti a pokiaľ mu nedajú záruky, môže to odmietnuť."

Prestup Marca Cucurellu

"Mal pevnú cenu a my sme mali záujem. Videl som, ako Cucurella hral v Eibare a presvedčil ma. S Bartomeuom mám skvelé vzťahy a podobné to bolo aj so Sandrom Rosellom či prezidentmi Realu a Atlética. Barcelona s Cucurellom urobila dobrý obchod, zachovala si 10% práv, ale my taktiež vzhľadom na efektívnosť, ktorú ponúka. Nemáme za neho ponuky a stále mu s nami zostávajú 3 či 4 roky zmluvy. Máme najlepšie ľavé krídlo v lige."

Barcelona si vybrala Juniora Firpa miesto Cucurellu

"Barcelona sa unáhlila a kúpila chalana z Betisu a zatvorila dvere pred Cucurellom. Je to však politika klubu a do toho nebudem zasahovať."

zdroj: marca.com mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.