Tréner SSC Neapol poskytol pred odvetou osemfinále Ligy Majstrov ďalšie stanovisko pre novinárov. Tentoraz médiá zaujímalo ako dokáže Neapol zastaviť Lea Messiho či aká je aktuálna zdravotná situácia Lorenza Insigneho.

Pripomenieme, že kapitán talianskeho mužstva utrpel svalové zranenie v zápase s Laziom. Insigne schádzal z trávnika so slzami v očiach, pretože zrejme cítil, že sa nestihne zotaviť do konfrontácie s Barcelonou. Gattuso je v každom prípade optimista.

Situácia s Insignem

"Hovoril som s Lorenzom a je znepokojený, pretože pocítil bolesť v stehennom svale. V najbližších hodinách absolvuje vyšetrenia, okrem iného magnetickú rezonanciu a uvidíme, či bude schopný nastúpiť v zápase s Barcelonou alebo nie."

Ako ubrániť Messiho

"Messiho dokážete účinne ustrážiť len v sne alebo keď si zapnem synovu PlayStation a tam hrám zápas Neapol - Barça. Pokúšal som sa ustrážiť Messiho naživo na ihrisku, keď som hrával v Miláne a vážil som o 10-15kg menej ako mám teraz."

Odveta proti Barcelone

"Zápas s Barcelonou bude úžasný, bude iný. Nemali by sme myslieť na to, že musíme streliť gól. Hlavy musíme mať čisté od zbytočných myšlienok. Barcelona sa spolieha na svoju kvalitu. Musíme zahrať tímovo a veriť, že budeme mať svoje šance. Vieme, že to nebude jednoduché."

zdroj: as.com sport.es
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2020-08-02 14:49:39
Akože až teraz som si to uvedomil, to už akože v sobotu už bude Liga Majstrov ?
2020-08-02 15:01:07
Keď si Ty hrával proti Messimu, ustrážiť ho bolo nemožné. Ale to už nie pravda, ustrážili ho aj slabšie mužstva LL a porazili Barcu.
Klamať sa aspoň ja nebudem, bodaj by si mal pravdu Gattuso...