Katalánsky denník Sport informuje, že Antoine Griezmann sa už zotavil zo zranenia a bude dostupný na zápas Ligy Majstrov s Neapolom. Quique Setién však plánuje posadiť francúzskeho útočníka na lavičku.

Svalové zranenie vyradilo Griezmanna z účasti v posledných zápasoch ligovej sezóny v Španielsku. Francúz je v súčasnosti už pripravený nastúpiť, keď počas posledných tréningov nejavil známky zranenia a naplno trénoval s mužstvom. Setién môže využiť jeho služby už v zápase s Neapolom, no denník Sport tvrdí, že útočník začne zápas na lavičke. Tréner Barcelony chce v zápase využiť rozostavenie 4-4-2, pretože nechce zbytočne riskovať zdravie hráča a preferuje, aby ho mal k dispozícii do ďalších fáz turnaja.

Druhým dôvodom môže byť nevyrovnaná forma Griezmanna. Francúz po obnovení ligovej sezóny v Španielsku strelil len jeden gól a počas celého ročníka zaznamenal len 9 presných zásahov. Nie je to úplne zlý výsledok, ale fanúšikovia očakávajú od 120 miliónovej posily viac. Nepomohla mu ani situácia v zápase s Atléticom Madrid. Setién sa rozhodol poslať ho na trávnik v 90. minúte. V nasledujúcich troch zápasoch vybehol na ihrisko v základe a následne sa zranil.

Griezmann v posledných dňoch nevyužil voľno na to, aby sa vybral na dovolenku ako jeho spoluhráči. Naďalej pokračoval v rehabilitácii po zranení a v individuálnom tréningu. Po návrate ostatných hráčov z krátkej dovolenky sa pripojil k tréningu s mužstvom, počas ktorého ukázal dobrú fyzickú formu a nesťažoval sa na žiadne bolesti.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2020-08-03 14:10:47
Je to makac. Prajem mu uspech, ale akosi citim, ze v nasom klube to nebude. Tak len dufam, ze odide skor, ako si uplne pokazi karieru
Miguel1988 Premium
2020-08-03 14:20:17
Ahoj, vím že je to mimo téma, ale zkusím se zeptat ...
Viděl jsem novou kolekci dresů - mimochodem super!!! a na fotkách mají i mikiny se zapínáním ke krku (posílám odkaz) ve variantě venkovního dresu. Nikde jsem to v shopech nenašel, neviděli jste je někde?? Mám pocit, že jí nutně potřebuju k životu https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/...