Julio Salinas, bývalý hráč FC Barcelona, vyhlásil, že Katalánci by sa nemali obávať Neapola a je názoru, že by mali bez problémov postúpiť do ďalšej fázy Ligy Majstrov.

Odveta osemfinále

"Neapol je dobré mužstvo, ale nie je to Juventus, je to siedmy tím Serie A. Ak sa budeme báť pred zápasom s Neapolom po remíze 1:1 v prvom zápase, k zápasu pristúpime zle. Barcelona by mala postúpiť s 4. či 5. zranenými hráčmi. Pokiaľ nie, išlo by o obrovské prekvapenie."

Setién povedie mužstvo aj v Lige Majstrov

"Vymeniť trénera týždeň pred Ligou Majstrov by nemalo zmysel. V šatni tejto veľkosti majú slovo aj hráči, budú so Setiénom a Sarabiom a vyriešia sa problémy. Ak Setién vyhrá Ligu Majstrov, nebude existovať žiadny dôvod, aby bolo potrebné vymeniť trénera s platnou zmluvou."

Forma Barcelony

"Barcelona po skončení karantény odohrala dobré zápasy, ale niektoré sa jej vymkli z rúk v priebehu niekoľkých minút, napríklad zápas s Celtou. Dúfam, že uvidím sústredenú Barcelonu a nestane sa to, k čomu došlo v posledných dvoch rokoch, keď sa objavil taký zmätok v zápasoch s Rímom a Liverpoolom."

Liga Majstrov a koronavírus

"Musíme sa poďakovať UEFA za to, že Liga Majstrov sa hrá, ale dúfajme, že sa neobjaví pozitívny test na koronavírus a s tým súvisiaci zmätok. V jednom zápase všetko závisí od mnohých faktorov a Barcelona môže z tejto situácie vyťažiť."

zdroj: sport.es
foto: facebook

Diskusia

3 komentáre
2020-08-05 12:27:48
Hlavne prosím nepodceniť súpera za žiadnych okolností. Už sme to neraz videli ako potom išli do zápasu s tým, že si to len odchodia a neskôr boli po stresom z toho, že dostali 3 góly za polčas.
2020-08-05 13:07:12
Verím že cez Neapol postúpime ale nesmieme podceniť Neapol a keď budeme vyhrávať nebraniť výsledok nemuselo by to dobre dopadnúť dúfam že uvidím Barcu akú poznám Visca el Barca!