Clement Lenglet poskytol rozhovor pre BeIN Sports Arabia. Francúz vyhlásil, že sa cíti veľmi dobre a má veľkú túžbu hrať.

Neapol

"Sme pripravení. Mali sme trochu prestávku po veľmi intenzívnej koncovke La Ligy. Vrátili sme sa do práce s veľkou nádejou a hladom po hre."

Slová Lea Messiho

"Vieme, že nie všetko nám vyšlo dobre a že musíme zlepšiť veľa vecí, ak chceme vyhrať trofej. Museli sme sa pozrieť do zrkadla a povedať si, čo je potrebné urobiť inak. Po celý čas na tom pracujeme."

Liga Majstrov

"Na víťazstvo v tejto súťaži je potrebné vyhrať 4 zápasy. Nikdy predtým sa nič také nestalo. Musíme využiť náskok z prvého zápasu s Neapolom a postúpiť. Každý zápas bude pre nás ako finále a vždy je potrebné dať zo seba všetko."

Individuálna práca

"Som pripravený na 100%, aby som hral. Snažím sa zlepšovať všetko čo najlepším spôsobom. Chcem pomáhať spoluhráčom na ihrisku, aby sme mohli na konci oslavovať spoločne. Každý deň pracujem, aby som bol lepším hráčom. Počúvam veteránov a dávam tipy juniorom. Chcem tu zostať ešte dlhé roky. V súčasnosti sa sústredíme na Ligu Majstrov a potom budeme rozprávať o novej zmluve."

Krajania

"Antoine Griezmann mal naozaj dobrú prvú sezónu v klube. Škoda, že Dembélé a Umtiti mali problémy so zraneniami."

Arthur

"Prekvapilo ma jeho rozhodnutie o tom, že sa nechce vrátiť do Barcelony. Predtým tomu nič také nenasvedčovalo."

Neymar

"Samozrejme, že by som si s ním veľmi rád zahral. Bolo by skvelé mať ho v mužstve. Je skvelým hráčom, má veľké schopnosti a potenciál. Má množstvo predností, dokáže hrať hlavou, je agresívny. K tomu je stále mladý. Je to fantastický hráč."

Majstrovstvá sveta

"Chcel by som zahrať na šampionáte v Katare v roku 2022, ale najprv nás čaká európsky turnaj už o rok."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2020-08-08 16:32:35
S tým Griezmannom ti zabil.
2020-08-08 21:31:12
...a tuším nakoniec fakt bol pripravený :)