Tréner SSC Neapol na tlačovej konferencii po zápase s Barcelonou uviedol, že jeho mužstvo malo na to, aby postúpilo ďalej.

Plány pred zápasom

"Nič by som nezmenil. Urobil by som presne to isté, pretože dnes sme zahrali tak ako som očakával. Dokázali sme, že máme dostatočne veľa dobrých hráčov. Páčila sa mi hra mojich zverencov, naozaj sme mohli postúpiť ďalej, ale urobili sme chyby, za ktoré sme draho zaplatili."

Rozdiel

"Som spokojný s hrou mužstva. Je potrebné pamätať na to, že Barcelona má na trávniku Messiho a ďalších vynikajúcich hráčov. Ich jedenástka nestojí 700-800 miliónov eur len tak pre nič za nič."

Sklamanie

"Určite je nám to ľúto, pretože Barcelona nehrala 19 dní, čo by pre nás malo byť výhodou. Nebola v najlepšej forme, ak by sme zahrali o trochu inak, mohli sme postúpiť. Už roky neukončila zápas s držaním lopty 47%. Bohužiaľ sa nám nepodarilo vyhrať a plánovať ďalšie zápasy si môže Barcelona."

Priebeh zápasu

"V priebehu pol hodiny sme pustili tri góly, to nás stálo postup do ďalšieho kola. V druhom polčase sme demonštrovali svoje schopnosti a ukázali sme, že sa vieme postaviť Barcelone. Messiho gól ma trochu rozhneval, pretože by sme nemali dopustiť takéto situácie v pokutovom území."

Prehra

"Lengletov gól nemal platiť, pretože také fauly sa pískajú. Samozrejme, že aj tak by sme prehrali, ale veci je potrebné vysvetliť. Nevysvetľujem prehru, ale nedostatočná reakcia na takúto situáciu je zarážajúca. Tento zápas nám určite poslúži ako skúsenosť do budúcnosti a nabudúce budeme silnejší."

Budúcnosť

"Stretnem sa s De Laurentiisom, ale stále mám rok platnú zmluvu. Ďakujem prezidentovi za možnosť trénovať tak skvelých hráčov."

zdroj: marca.com sport.es
foto: facebook

Diskusia

2 komentáre
2020-08-09 10:52:40
Spíš se bojím o Messiho. Má prý nateklý kotník, jak dostal ránu a bolí stále. I když to není vážné, tak stále to může omezovat a to fakt teď nepotřebujeme. Naštěstí by to nemělo být vážně a tak snad bude vše ok.
2020-08-09 13:05:20
Jaj lengletov gol musi spomenut ale vymyslenu ruku uz nie,povieme len co sa nam hodi