Guillermo Amor, riaditeľ FC Barcelona pre inštitucionálne záležitosti, komentoval včerajšiu odvetu osemfinále Ligy Majstrov medzi Barcelonou a Neapolom. Taktiež sa podelil o svoj názor na tému štvrťfinále, v ktorom Katalánci čelia Bayernu Mníchov.

Zápas

"Neapol mal dobrý začiatok, vytvoril si situáciu, v ktorej nastrelil žrď. Gól na 1:0 však prekazil plány Talianov a zranil ich. O otázke postupu sme mohli rozhodnúť už v prvom polčase, ale pokutový kop v nadstavenom čase nám trochu pristrihol krídla a vniesol nepokoj počas druhého dejstva."

Výkon Barcelony

"Chýbalo nám rozohrávanie lopty, mali sme nižšie percento držania lopty, než tomu je bežné v týchto zápasoch. Neapol je veľmi nebezpečné mužstvo, čo dokázal, keď si vytvoril niekoľko nebezpečných príležitostí. Ak by strelil druhý gól, zápas by sa vtedy skomplikoval. Našťastie sa tak nestalo."

Ďalší je Bayern

"Barcelona je favoritom v každej súťaži, preto je potrebné dávať si pozor na naše mužstvo. Barcelona a Bayern sú jedinými víťazmi Ligy Majstrov, ktorí ešte zostali v osmičke najlepších. To o niečom svedčí, ale samozrejme, že samotná reputácia vám zápasy nevyhrá. Ideme do Lisabonu so skúsenosťami z posledných dvoch rokov. Vyvodili sme z toho príslušné závery."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

4 komentáre
2020-08-09 17:08:04
Aha a kedy naposledy vyhrali lm? Barca v 2015 tuším a Bayern v 2012... Vravia to ako keby ostatné kluby boli hovno
2020-08-09 17:27:45
Trochu ma štve ten los a ako to bolo vylosované. Práve tie 4 zápasy čo sa teraz dohrávali boli vylosované len na tej druhej strane pavúka, kde sme my. PSG a Atletiko ešte k tomu dostali pomerne ľahkých súperov a čo my? No my máme pred sebou Bayern a ak ten vyradíme, tak City. Ak by sa konali pre nás dva zázraky za sebou tak budeme mať vo finále ešte jedného z tých dvoch pravdepodobne. Ešte nehovorím o tom, že na tej našej strane pavúka boli ďalší giganti ako Real a Juve.