Katalánsky denník Sport dnes informuje, že agent Lautara Martíneza zmrazil rokovania s Barcelonou. Agent ubezpečil, že argentínsky útočník sa cíti veľmi dobre v Interi Miláno.

Transfer Lautara Martíneza do Barcelony sa komplikuje nielen kvôli finančnej situácii, ale aj zo športových dôvodov. Barcelona sa musí zbaviť niekoľkých ofenzívnych hráčov, aby pripravila miesto pre Argentínčan v základnej zostave a zároveň, aby získala finančné prostriedky na kúpu 23-ročného útočníka na Camp Nou.

Sport dnes priniesol informáciu o tom, že Carlos Alberto, agent Lautara Martíneza, prerušil rokovania s Barcelonou vo veci prestupu útočníka do metropoly Katalánska. "Táto záležitosť je skôr mediálna. Lautaro má v súčasnosti ešte tri roky platnú zmluvu s Interom a cíti sa veľmi dobre tam, kde je. Zostáva ešte Európska liga a snáď sa mu podarí dostať až do finále. Teraz je to kľúčové," ubezpečil Carlos Alberto.

Agent však poznamenal, že kontakt medzi Barcelonou a Interom je stále otvorený. Nie je vylúčené, že rokovania medzi Carlosom Albertom a Barcelonou sa opätovne obnovia po skončení Európskej ligy. Nateraz sa však nedeje nič.

Sport v každom prípade tvrdí, že Lautaro túži po prestupe do Barcelony, ale Inter za neho chce získať približne 70 miliónov eur + Juniora Firpa. Barcelona má v súčasnosti v kádri priveľa ofenzívnych hráčov a august bude kľúčovým mesiacom na vytvorenie športového projektu Blaugranas. V súčasnosti sa zdá, že prestup Lautara do Barcelony je menej pravdepodobný, než pred niekoľkými týždňami, nie je však vylúčený. Na horizonte sa objavuje možnosť získať Argentínčana v roku 2021.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

9 komentáre
2020-08-09 16:56:05
"Barcelona má v súčasnosti v kádri priveľa ofenzívnych hráčov...". No ja neviem.
2020-08-09 17:16:06
Jasné, že máme priveľa ofenzívnych hráčov. Mala by byť podmienka, že keď sa nezbavíme aspoň 1-2 hráčov z útoku, tak Lautaro nemôže prísť. Keď už donútili k odchodu Arthura, tak nech láskavo to isté urobia s Griezmannom. Tu ani nie je dôvod vysvetľovať, prečo by sa mal predať, lebo všetci dobre vieme. Braithwaite by mal odísť tiež, ak má rozum. Nie je najmladší a už keď sa bude tréner rozhodovať či dá minúty Martinovi, alebo na druhej strane mladým s potenciálom ako Fati a Trincao, či Dembele, tak myslím, že je to jasná voľba. Nám primárne treba predať tých dvoch z útoku a zaobstarať si náhradu za Suareza. Druhá vec rovnako dôležitá ako hrot bude ľavé krídlo a tam buď budeme dúfať, že Dembele bude KONEČNE zdravý, alebo sa bude musieť kúpiť TOP krídlo do základu. Treba nám zlepšiť krídelnú hru!!! Naše jediné krídla sú bohužiaľ len beci a to aj tí si ešte musia plniť obranné povinnosti. Semedo sa zlepšuje, ale Alba je opak. Snáď dokáže ešte jednu sezónu zahrať na úrovni a o rok príde Alaba.