Hoci sa to zdá nepravdepodobné, Guillem Balaque včera v rozhovore pre rozhlasovú stanicu BBC Radio 5 uviedol, že Cristiano Ronaldo ponúkol svoje služby aj katalánskej Barcelone.

V posledných týždňoch sa veľa špekuluje na tému ďalšej budúcnosti Cristiana Ronalda. Portugalčan počas letného prestupového obdobia zrejme zmení svoje pôsobisko. Špekulácie sa založené predovšetkým na domnelých finančných problémoch Juventusu, ktorý nemá peniaze. Iné médiá v každom prípade tvrdia, že Ronaldo chce zmeniť klub zo športových dôvodov: túži po novej výzve vo svojej kariére.

Jorge Mendes, agent Cristiana Ronalda, sa mal skontaktovať s viacerými elitnými klubmi a preveriť, či majú záujem podpísať jeho klienta už na budúcu sezónu. Medzi týmito klubmi sa nachádza aj Barcelona a okrem nej PSG a viacero iných klubov z MLS. Hlavným problémom je samozrejme plat Ronalda na úrovni 23 miliónov eur v čistom.

"Jorge Mendes dostal inštrukcie nájsť Ronaldovi nový klub," uviedol Balaque pre BBC Radio 5. "Videli sme to v posledných šiestich mesiacoch, bol spájaný aj s Realom Madrid. Povedali, že nie je žiadna šanca, nevráti sa. Potom tam boli správy o MLS, pretože Juventus sa chce zbaviť jeho platu. Je to tak drastické. Bol ponúknutý všade, aj do Barcelony. Nie som si istý, že sa ho dokážu zbaviť tak jednoducho s peniazmi, ktoré zarába - 23 miliónov eur netto - to zarábal v Reale Madrid a myslím si, že keď odišiel do Juventusu, plat mu dorovnali. Kto však zaplatí takéto peniaze?"

zdroj: goal.com dailystar.co.uk
foto: twitter

Diskusia

24 komentáre
2020-08-13 11:48:44
Predstava celkom pekná , dvaja navačší fenoméni tejto doby spolu :-) ale inak čistá kačica jasné že nepríde
2020-08-13 11:52:44
Je to blbost, ale třeba na 2 roky legendy spolu. Ronaldo na hrotu s jeho výběrem místa a Messi tvořivý hráč, kde by měl někoho, kdo to vždy zkusí a ten gól dá. Druhá věc jsou ega, takže ny to nefungovalo =D