Nasser Al-Khelaïfi, prezident Paris Saint-Germain, naznačil, že kariéry Neymara a Kyliana Mbappeho budú pokračovať v Parku Princov.

PSG sa podarilo otočiť štvrťfinálový zápas Ligy Majstrov proti Atalante v úplnom závere stretnutia na 2:1 a kľúčovú úlohu zohrali práve Neymar s Mbappem. Parížania sa tak dostali už do semifinále Ligy Majstrov.

"Ney, podobne ako Kylian, patria medzi najlepších hráčov na svete," uviedol prezident PSG v pozápasovom rozhovore pre RMC Sport. "Neymar je v top trojke. Bol hráčom zápasu, bol skvelý. On a Kylian nikdy neodídu. Zostanú v PSG," dodal Al-Khelaïfi.

PSG sa podarilo prebojovať medzi štvoricu najlepších mužstiev v Lige Majstrov prvýkrát od roku 1995: "Dnes budeme oslavovať, ale zajtra už budeme myslieť na semifinále. Musíme zmeniť mentalitu hráčov, mužstva a médií, pretože každý spochybňuje PSG. Dnes je pre nás špeciálny deň, som veľmi hrdý na hráčov aj zamestnancov. Nebolo to jednoduché po tom, čo liga bola suspendovaná," dodal.

Z týchto slov prezidenta PSG je zrejmé, že príchod Neymara na Camp Nou nebude jednoduchý, ak nie rovno vylúčený. Prezident Barcelony už skôr uviedol, že Brazílčan sa tento rok nepresťahuje do Barcelony z dôvodu krízy spôsobenej pandémiou koronavírusu a je isté, že PSG sa bude snažiť odraziť akékoľvek snahy získať jeho najväčšiu hviezdu.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

10 komentáre
2020-08-13 15:22:41
Neymara chapem ale Mbappe nebude chciet hrat stale za PSG aj ked je to rozumne farmarska liga kde vyhras vsetko vela penazi ale nikdy nedosiahne nejaky velky uspech v PSG
2020-08-13 15:23:39
Vo fife v roku 2024 psg hrali kvalifikaciu do europskej ligy uvidime ci to bude tak aj realne