Arda Turan slovne zaútočil na Ernesta Valverdeho, bývalého trénera FC Barcelona. Turecký stredopoliar vyhlásil, že Valverde mu nedoprial poriadnu šancu počas pôsobenia na Camp Nou.

Turan bol v Barcelone už jeden a pol sezóny, keď sa v lete 2017 ku klubu pripojil aj Ernesto Valverde. Turan však po výmene trénerov už nedostával priestor na trávniku, na čo poukázal v rozhovore pre BeIN Sports: "Do Barcelony som prestúpil ako hráč základu, desiatka Atlética Madrid, bol som dôležitý hráč. Aj v Barcelone som zohrával dôležitú úlohu až do príchodu Valverdeho, ktorý spôsobil, že som sa cítil nepodstatný," vyhlásil.

"Prišiel moment, kedy som mal najlepšie štatistiky po Lionelovi Messim, Luisovi Suarezovi a Neymarovi. Ale Valverde mi nedal šancu hrať, dokonca ani v priateľských zápasoch. Práve preto môj čas v Barcelone skončil," priznal.

Turecký stredopoliar v každom prípade trvá na tom, že bol to práve on, kto rozhodol o svojom odchode z metropoly Katalánska: "Ja som sa rozhodol opustiť Barcelonu. Ak niekde nie som šťastný, potom tam nemôžem zostať, či už je to Barcelona alebo ten najdôležitejší klub. Peniaze pre mňa nikdy neboli prioritou," uzavrel.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2020-08-13 18:28:11
:D... ten bol dobrý.
2020-08-14 13:08:10
Ale no tak Arda, peniaze nie sú priorita ? A potom s čoho žiješ ?