Voľby sa budú konať 15.03.2021.

Vedenie Barcelony sa dnes na rokovaní zhodlo, že nesú mieru zodpovednosti za športovú situáciu, v akej sa aktuálne klub nachádza. Dohodli sa teda, že prezidentské voľby budú 15. marca budúceho roku. Formálne oznámenie volieb prebehne v januári v súlade s ustanoveniami klubu.

Po zvážení všetkých možností si vybrali tento dátum ako najvhodnejší na konanie volieb. Vedenie rozumie, že zvolanie volieb ihneď nie je vzhľadom na čochvíľa začínajúcu novú sezónu možné. Taktiež berie do úvahy neutíchajúcu sociálnu a ekonomickú krízu spôsobenú vírusom COVID-19. Vedenie sa teda bude snažiť vymyslieť plán na zvrátenie aktuálne športovej aj ekonomickej situácie. Pracovať sa bude na prerábke tímu a taktiež sa prediskutuje rozpočet ovplyvnený pandémiou.

Vďaka tomuto termínu konania volieb má aktuálne vedenie na zodpovednosti celý finančný rok 2020-2021. Takisto vzhľadom na tento dátum bude mať víťaz volieb čas prichystať sa na sezónu 2021-2022.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2020-08-17 22:42:02
Neskoro! Dovtedy to tu barto vytuneluje do dna
2020-08-18 00:55:08
aky je rozdiel medzi povodvynmi volbami a týmito predčasnými ?? par mesiacov? to je načo dobre? bud nech su hned alebo nech nie su. Taketo napady len na to aby boli ludia ticho a dovtedy to tu prezident vytuneluje okradne pokazi ešte viac. Mali byť ešte tento alebo buduci mesiac inak to je zbytočne