Arthur Melo sa dnes pripojil k Juventusu, kde bude pôsobiť od budúcej sezóny. Pri tejto príležitosti publikoval na sociálnych sieťach video, v ktorom sa rozlúčil s Barcelonou.

"Lúčenia sú vždy ťažké, ale ešte ťažšie je to vtedy, keď opúšťam miesto, ktoré je mojim domovom, úžasné mesto, ktoré navždy zostane v mojom srdci, kde ma všetci prijali ako jedného z Kataláncov. Odkryli predo mnou novú kultúru a pomohli mi, aby som sa rozvinul ako hráč a predovšetkým ako človek. Lúčim sa s vynikajúcimi hráčmi, mal som šťastie, že som s nimi hral. Predovšetkým však ďakujem, že som mal ich podporu ako priateľov, ľudí s veľkým srdcom. Aj fanúšikovia si ma získali od prvého dňa, som hrdý na to, že som culé a že som bránil jeden z najdôležitejších erbov na svete, klub, ktorý mi ukázal priazeň a rešpekt, na ktorý nikdy nezabudnem. Dnes nadišiel moment, aby som sa rozlúčil, ale beriem si veľa z toho, čo som tu prežil, navždy v mojom srdci. Ďakujem za všetko, Barcelona."

 

Gràcies per tot, Barcelona. pic.twitter.com/Er1jNyAzUG

— Arthur Melo (@arthurhromelo) August 24, 2020

 

zdroj: twitter
foto: facebook

Diskusia

7 komentáre
Erikseman Premium
2020-08-24 22:01:14
Ďakujeme za všetko ❤️
8JK8 Premium
2020-08-24 22:08:59
Prajem veľa šťastia patril medzi mojich obľúbencov no taký je futbalový biznis snáď v Juventuse ukáže naplno svoj potenciál