Nový tréner FC Barcelona sa ujal mužstva a naplno zarezáva v predsezónnej príprave. Hráčov Blaugranas v každom prípade čakajú zmeny - jednou z nich je napríklad to, že hráči sa musia dostaviť do tréningového centra už hodinu pred začiatkom každého tréningu.

Koeman je na čele prvého tímu FC Barcelona len krátky čas, ale už sa snaží zanechať vlastnú stopu na mužstve. Catalunya Radio tvrdí, že Holanďan chce do šatne opäť prinavrátiť disciplínu a dobré spôsoby. Hráči sa musia na každý tréning dostaviť hodinu pred jeho začiatkom. Takéto pravidlo platilo ešte za čias Pepa Guardiolu, no postupne sa vytratilo, pretože nasledujúci tréneri boli z pohľadu disciplíny benevolentnejší.

Mužstvo malo najviac voľnosti najmä počas pôsobenia Ernesta Valverdeho a Quiqueho Setiéna. Vedenie Barcelony prepustilo Valverdeho aj preto, že hráči mali priveľkú slobodu na tréningoch. Quiqueho Setiéna zas šatňa nerešpektovala. Koeman sa teraz pokúsi nastoliť v šatni poriadok a disciplínu.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2020-09-02 11:00:49
Nuž, a to sa zrejme našim slečinkám nepozdáva ?
2020-09-02 11:12:01
Jój, toto sa pánovi Messimu páčiť nebude. A Suarezovi už vôbec nie. Zas pre nich špatné správy z kraja týždňa. Toto už jasne vyzerá na ich nezvratný odchod. Ale kam, preboha? Kto bude súhlasiť s tým, že k Leovi bude musieť byť pribalený aj Suarez, aby nebol Messi nešťastný..? Zapeklitá situácia.