Arthur Melo bol dnes predstavený ako nový hráč Juventusu. Brazílčan je nadšený z toho, že začína novú etapu svojej kariéry, ale nevyhol sa otázkam ani o Barcelone či možnom príchode Luisa Suareza do Juventusu.

Nový klub

"Je to veľmi dôležitý deň pre mňa, aj pre moju rodinu. Chcem poďakovať Juventusu za túto šancu, vedeniu, Fabiovi a všetkým, ktorí ma privítali najlepším možným spôsobom. Som veľmi šťastný a cítim sa ako doma. Je privilégium byť tu a hrávať s veľkými hráčmi. Hrať s takým majstrom ako s Cristianom Ronaldom je ako splnený sen."

Juventus

"Projekt Juventusu ma veľmi presvedčil, je veľmi ambiciózny. Páči sa mi, ako sa ku mne správali od samého začiatku. Okrem toho hovoríme o klube s výnimočnou históriou a veľmi silnou štruktúrou."

Pozícia

"S Pirlom som o tom ešte nehovoril, pozná futbal ako málokto. Pohyboval sa a hral výnimočným spôsobom. Každý, kto miluje futbal, vie, kto je Pirlo. Je mi cťou, že môžem pracovať pod vedením takého trénera."

Rozhodnutie

"Barcelone môžem len poďakovať, vzala ma do Európy a obdarila ma veľkými sympatiami. Som jej vďačný. Juventus sa ku mne správal dobre od samotného začiatku rokovaní, páči sa mi projekt a pomyslel som si, že to môže byť nový impulz pre moju kariéru. Barcelona je súčasťou môjho srdca, ale je to už minulosť."

Cena

"Ceny sú v dnešnom futbale vysoké, ale nechcem na to myslieť. Zaujíma ma jedine to, že Juventus sa rozhodol investovať do mňa a chcem tento záväzok oplatiť."

Liga Majstrov

"Jedným z hlavných dôvodov, prečo som tu, je víťazstvo v Lige Majstrov. Budem pracovať zo všetkých síl so spoluhráčmi z mužstva, aby sme dosiahli tento aj mnoho ďalších cieľov. Liga Majstrov je však prioritou pre klub."

Vzor

"Mojim vzorom bol vždy Iniesta."

Suarez

"Nehovoril som s Luisom a nepoznám jeho situáciu, takže si myslím, že riaditelia môžu odpovedať na túto otázku podrobnejšie ako ja. Je to skvelý hráč, bez pochýb by bol veľkým prestupom a vniesol by veľkú hodnotu do mužstva."

Posledná sezóna

"Mal som isté zranenia, ktoré ma trochu obmedzovali, ale nemyslím si, že moje výkony boli horšie, než v predchádzajúcom ročníku. Teraz sa cítim dobre mentálne aj fyzicky. Bude to vzrušujúca sezóna a neviem sa dočkať, kedy začne."

zdroj: sport.es as.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-09-02 19:11:19
ach jaj, zrovna Arthur mohol zostať.. aspoň keby tu neprišiel dedek za zenitom, za tie prachy sme mali kúpiť radšej Van de Beeka (MUTD ho už aj oficiálne ohlásili BTW)
2020-09-02 19:35:32
zavidim mu, že si zahral s messim a teraz s ronaldom