Sergio Ramos, Toni Kroos a Luka Modrić sa vyjadrili k situácii Lea Messiho v Barcelone. Argentínec sa snaží odísť z metropoly Katalánska, ale po včerajšom stretnutí Messiho otca s prezidentom Bartomeuom je zrejmé, že také jednoduché to nebude.

Sergio Ramos

"Messiho situáciu by sme mali nechať tej druhej strane, netýka sa to nás. Získal si právo na to, aby rozhodol o svojej budúcnosti, hoci neviem, či to celé poňal tou správnou cestou. Bol by som rád ak by zostal kvôli španielskemu futbalu a preto, že chceme porážať tých najlepších. Vďaka nemu je jeho mužstvo aj El Clásico ešte lepšie. Ale uvidíme. Nie je to niečo, čo mňa osobne znepokojuje."

Toni Kroos

"Ak niekto z hráčov tohto typu nehrá v mužstve vášho rivala, nie je to pre nás zlé. Ak Messi odíde z Barcelony, znamená to, že Barcelone bude chýbať jej najlepšia zbraň. Neverím, že príde do Realu Madrid. Nemyslím si, že by bol schopný to urobiť. Aby som to povedal na rovinu - na to treba mať gule. Myslím si, že najpravdepodobnejší je Manchester City."

Luka Modrić

"Ak sa to stane, bude to veľká strata z pohľadu prestíže ligy. Ale musíme napredovať. Hviezdami sa stanú iní hráči. Keď odišiel Ronaldo, udialo sa to isté, život v Reale Madrid pokračoval ďalej bez neho a to isté sa stane v prípade Barcelony a La Ligy bez Messiho."

zdroj: sport.es france24.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-09-03 09:14:38
Realne to zhodnotil Modric, zivot ide dalej.....