Leonardo, športový riaditeľ Paris Saint-Germain, priznal, že jeho klub zvažoval kúpu Lionela Messiho. Vyjadril sa aj k situácii Neymara a Mbappeho.

Messi

"Vzhľadom na aktuálnu finančnú situáciu je ťažké o tom premýšľať. Keď nám bolo povedané, že Messi odíde, boli sme nadšení. Mysleli sme si: 'Bože, bude to možné'. Messi bol pokušením. Je to výnimočný hráč a vo futbale môžeme hovoriť o všetkom."

Koniec zmluvy v prípade Neymara aj Mbappeho v roku 2022

"Chceme si udržať oboch, to je jasné. Všetci vedia, ako sa veci majú. Už sme s nimi hovorili. Musíme nájsť ten správny moment na ďalšie rozhovory. Mať v mužstve týchto hráčov je obrovská vec. Po Messim a Ronaldovi máme dvoch najlepších hráčov na svete, je to skvelé."

Budúcnosť

"Mbappého tu čaká veľa dobrého. Je to ideálny vzťah. Futbal je náročný pre všetkých, aj pre iné kluby za hranicami. PSG tu bude prítomný aj v nasledujúcich rokoch, vždy bude ambiciózny, ale v tejto sezóne to bude náročné s prestupmi."

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-09-07 12:54:15
Tak Neymar už na výběr nemá ten tam muže a asi zkejsne ale Mbappe jestli podepíše nový kontrakt tak dopadne jako Neymar, nikde se odtamtud nedostane a to by největší FAIL. Doufám že má aspoň trochu rozum, pak by toho jen litoval.