Luis Suaréz sa blíži k dokončeniu svojho prestupu do Juventusu Turín. Mnohé talianske média sa zhodujú na tom, že už došlo k dohode medzi oboma klubmi. Uruguajčan by mal počas troch rokov zarobiť okolo 10 miliónov eur za sezónu, za predpokladu, že získa taliansky pas a neobsadí miesto pre hráča mimo Európy. 

Podľa talianskych novinárov sa vedenie FC Barcelona a Juventusu Turín dohodlo na tom, že šampióni Serie A zaplatia Kataláncom sumu 3 milióny eur + ďalších 13 miliónov eur v bonusoch. Bonusy budú závisieť od počtu odohraných zápasov a druhá polovica od úspechov v Lige majstrov. 

Katalánsky klub a Luis Suaréz sa však musia ešte pred zrealizovaním prestupu vzájomne dohodnúť na rozviazaní kontraktu. Uruguajčan má na Camp Nou platnú zmluvu ešte na jeden rok s možnosťou predĺženia až do roku 2022, ak v sezóne 2020/2021 odohrá určitý počet zápasov. Pokiaľ dôjde k vzájomnej dohode hráča s vedením Blaugranas, tak jeho prestup do Talianska je takmer hotový. 

 

zdroj: sport.es

foto: fcbarcelona.com

Diskusia

10 komentáre
2020-09-09 14:20:11
3+13 za tretieho najlepšieho strelca v histórii. Už len nech toto vedenie skončí čo najskôr. V tomto vidím len jednu veľkú výhodu. Zbavíme sa jedného obrovského platu.
2020-09-09 14:25:02
tie prestupove ciastky co dostava barca za hracov je cisty vtip,jak keby predavali vozickarov