Denník Sport informuje, že FC Barcelona umožnila predaj Samuela Umtitiho. K tejto situácii sa vyjadril aj agent Francúza. 

Obranca utrpel v posledných sezónach pár vážnejších zranení a tréner Blaugranas Ronald Koeman s ním pri budovaní nového kádra neráta. Francúz však odmietal prestúpiť a nástojil na dodržaní zmluvy. Avšak z jeho strany v posledných dňoch zrejme došlo k zmene názoru, čo sa dá odvodiť z posledných slov jeho brata a zástupcu v jednej osobe Yannicka Umtitiho. Brat obrancu v jednom rozhovore povedal, že: ,,Samuel toto leto nechce opustiť Barcelonu. Avšak vzhľadom na požiadavky FC Barcelonu zrejme bude musieť prehodnotiť svoje stanovisko.” V posledných dňoch sa špekuluje o tom, že Francúz má veľkú šancu prestúpiť do Olympique Lyon. 

Zdá sa, že po prvýkrát existuje reálna šanca, že obranca opustí metropolu Katalánska. Predtým ako k prestupu dôjde, bude musieť katalánsky klub vyriešiť otázku rozviazania Umtitiho zmluvy. Denník Sport nespomína žiadnych iných záujemcov, len spomínaný francúzsky celok. 

 

zdroj: sport.es

foto: twitter.com

Diskusia

9 komentáre
2020-09-13 14:57:42
Vymeniť za Depaya.
2020-09-13 15:20:38
už dávno mal byť preč