FC Barcelona dokázala aj v druhom prípravnom zápase získať plný počet bodov. Zverenci Ronalda Koemana tentokrát výsledkom 3:1 porazili Gironu. Čo nám tento zápas ukázal?

Najlepšie: Mladíci si držia tempo

Ak to niekto v Barcelone myslí naozaj vážne s prestavbou kádra, kľúčom k úspechu je zapojenie mladých hráčov. Ansu Fati a Riqui Puig už neraz dokázali, že majú na to, aby potiahli Barcelonu za titulmi. Teraz nám robia radosť aj Ronald Araujo či Konrad de la Fuente. Mladý stopér ukázal silu a odhodlanie, ktoré toto mužstvo potrebuje. Nie je vylúčené, že Araujo ohrozí pozíciu Piquého či Lengleta. Veľmi dobré výkony predviedli aj Pedri a Trincão. Do Barcelony sa vo veľkej pohode vrátil aj Coutinho. Pred novou sezónou ide závan sviežosti.

Najhoršie: Kraje obrany

Katalánci potrebujú niečo svieže aj na kraje obrany. Dobrý zápas dokáže odohrať každý z krajných bekov Barcelony, ale len Alba si dokáže udržať štandard, ktorý sa na Camp Nou vyžaduje, aj po dlhšie obdobie. Ide s určitosťou o problém, s ktorým si Koeman musí nejakým spôsobom poradiť.

zdroj: forcabarca.sk
foto: youtube.com

Diskusia

3 komentáre
2020-09-16 23:01:56
Alba vtip pobavil vdaka :-D
2020-09-16 23:03:01
Mimo témy: dočítal som sa, že socios už vyzbierali vyše 16000 podpisov na odvolanie Barta, pričom vyše 2000 z nich bolo vyzbieraných za posledných 24 hodín.
Ostáva 500 podpisov do zajtra, snáď sa to podarí.
Podľa niektorých zdrojov je už dokonca vraj vyzbieraných 16520 podpisov, ale tieto informácie ešte neboli potvrdené.