Leo Messi, Antoine Griezmann a Philippe Coutinho by sa mali objaviť v základnej zostave v zápase s Villarrealom. Zostáva však jedno zvyšné miesto, o ktoré bojuje až trojica kvalitných hráčov.

Ligová sezóna začína už zajtra aj pre Kataláncov, ktorí po krátkej predsezónnej príprave privítajú Villarreal na Camp Nou. Zostáva veriť, že problémy mimo trávnik sú v rámci možností zažehlené a hráči sa budú sústrediť už len na futbal. Zdá sa, že Koeman zajtra v zápase proti Žltej ponorke pošle na trávnik ako Messiho, tak aj Griezmanna, ktorým spoločnosť bude robiť Philippe Coutinho. O posledné miesto v ofenzíve Blaugranas zabojuje trojica hráčov - Ansu Fati, Ousmane Dembélé a Francisco Trincão. Martín Braithwaite je stále zranený.

Koeman v predsezóne preferoval rozostavenie 4-2-3-1. Táto formácia nemá veľký vplyv na brankára a obrannú štvoricu a v strede poľa by sme mali vidieť hráčov ako De Jong či Busquets. V útoku bude Messimu zverená úloha falošnej deviatky a bude mať dostatok slobody na manévrovanie. Doplnia ho Griezmann s Coutinhom.

Kto však získa poslednú miestenku v zostave? Ansu je najmladší z uchádzačov, ale zároveň je vo forme. Dembélé je v mužstve síce tri roky, ale vzhľadom na vážne zranenie je v podstate stále len na začiatku a postupne sa rozbieha. Trincão patrí do okruhu nových posíl, v klube je síce krátko, ale v príprave už dokázal predviesť svoju kvalitu.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Diskusia

5 komentáre
2020-09-26 10:47:17
Dať preč zo základu Griezmanna a nahradiť ho Dembelém, na ľavo Fati a Trincao z lavičky. Problém vyriešený
2020-09-26 11:24:59
Predat messiho a griezmana kupit poriadny hrot a revolucia bude z 50% dokonana