Diega Forlána neprekvapilo, ako katalánsky klub vyhodil Luisa Suareza z prvého tímu. Ronald Koeman mu pred časom oznámil, že sa nenachádza v jeho plánoch a vedenie klubu ho donútilo odísť. Teraz bude obliekať dres Atlética Madrid.

Leo Messi klub za spôsob, akým Suareza vyhodil, verejne kritizoval. Zastali sa ho viacerí bývalí hráči FC Barcelona a teraz sa k nim pridal aj Diego Forlán: "To, čo Barcelona urobila so Suarezom, sa v priebehu histórie stalo aj iným hráčom," povedal Forlán v rozhovore pre Radio Marca. "Najdôležitejšie však zostáva to, že Barcelone dal všetko. Neexistuje nič, čo by mal ľutovať," uviedol.

Suarez tak odišiel z Barcelony a pripojil sa k Atléticu Madrid, kde bude ďalším Uruguajčanom, ktorý bude obliekať tento dres. Podobne ako Forlán pred pár rokmi: "Hráč ako Suarez zapadne veľmi dobre do klubu ako Atlético. Myslím si, že sa bude cítiť ako doma. Dúfajme, že mužstvu pomôže zabojovať o lepšiu pozíciu v lige. Tridente Atlética by mohli sformovať Luis Suarez, João Felix a Diego Costa," uzavrel.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2020-09-26 11:10:23
Co si dovolila? Označit ho na prodej a chtěla změnu? Dovolila si myslet na budoucnost a ne na hráče? Chápu, že by dělal za 20 mil náhradníka, ale takto růžově to snad nemůže myslet ani vážně. Zase sentiment všech, teďka bude masírka a kampaň, jak Barca je nejhorší, přitom je to naprosto normální.
2020-09-26 11:59:57
Keď hráči nemajú dosť inteligencie , aby si uvedomili, že nadišiel čas skončiť , tak ich klub musí vyhodiť.