Katalánci vstúpili do nového ligového ročníka veľmi dobre, keď po peknom výkone porazili nepríjemný Villarreal 4:0. Poďme hodnotiť.

Najlepšie: Ansu Fati

Tentokrát je voľba jasná. Najviac v dnešnom stretnutí Barcelony s Villarrealom zažiaril Ansu Fati, hoci samotný zápas priniesol viacero pozitív. Barcelona od začiatku hrala priamočiarejšie, využívala ľavé krídlo, na ktorom operovali Jordi Alba s Ansum Fatim. Ľavý bek si pravidelne nabiehal do ofenzívy a druhý si do štatistík pripísal dvojicu presných zásahov. Okrem toho vybojoval aj pokutový kop, ktorý premenil Leo Messi v tretí gól Blaugranas. Stále je ťažké uveriť, že Ansu má len 17 rokov.

Najhoršie: Pravá strana

Nebolo veľkým prekvapením, že Sergi Roberto s Antoine Griezmannom nepredstavovali pre súpera nebezpečenstvo na svojej strane. Je pravda, že odchovanec La Masie zahral veľmi dobre v defenzíve a dokonca poslal dve kľúčové prihrávky, ale nepomer v útokoch mužstva po krídlach bol enormný. Niet divu, že Koeman hľadá hráča, ktorý by na pravom krídle vniesol oveľa viac do ofenzívnych akcií mužstva.

zdroj: forcabarca.sk
foto: facebook

Diskusia

14 komentáre
2020-09-27 23:48:52
Ansu jednoznačne MOTM
tunno Premium
2020-09-27 23:51:19
Zdroj forcabarca. Uz som si myslel ze nebodaj mundo kritizuje princeznu.