Mladý krídelník FC Barcelona sa stal hrdinom včerajšieho zápasu s Villarrealom, ktorý Barcelona vyhrala 4:0. Fati strelil 2 góly a vybojoval pokutový kop. Po zápase poskytol pre novinárov krátke vyjadrenie.

Základná zostava

"Každú šancu musím využiť čo najlepšie."

Góly

"Keď útočník strieľa góly, vždy chce viac. Prihrávka od Albu bola veľmi dobrá a musel som ju len využiť."

Príprava

"Veľmi sa chceme zlepšovať aj naďalej, predovšetkým prvý polčas je cesta, ktorou sa musíme vydať."

Messi

"Hrať s ním bol môj sen odmalička a teraz to môžem robiť."

Budúcnosť

"Chcem sa naďalej zlepšovať, učiť sa od spoluhráčov, ktorí sú najlepší a snažia sa mi každý deň pomáhať."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

4 komentáre
2020-09-28 10:33:47
Všiml jsem si už minulou sezónu, že Fati dokáže připravovat i skvělý šance pro spoluhráče, často v nich je messi a snad nikdy jí od něj neproměnil ?
2020-09-28 10:48:25
Jsem rád že máme takového hráče zrovna my, stejně tak jako Puig, taky se těším na časy kdy budeme na Barcelonu zase hrdí, ty těžké časy přežijeme potrvá to ještě rok nebo dva. Vidím tu krásnou sestavu s Pedrim, Puigem, Fatim, Destem, De Jongem v základu - tohle jsou hráči na dalsich 10 let kteri nam muzou zajistit úspěchy v lize mistrů i ve španělské lize. Musí ovšem odejít ti kteří už na Barcu nemají nebo se do ní typově nehodí - Busi, Grizzi. Dále je potřeba rozhodně koupit stopera ale ne Garciu spíše někoho hotového jako je Upamecano a vyřešit náhradu za Albu - například Angeliño - a bude dobře :-). Snad volby vyhraje správný člověk se správným projektem