Už aj Barcelona má debut v novej sezóne španielskej LaLigy za sebou. Zvládla ho vo veľkej paráde, keď rozbila Villarreal 4:0. Vynikajúcim výkonom sa blysla najmä mladučká, len 17-ročná hviezda Fati, ktorý zaznamenal dva presné zásahy. 

Ďalší zápas je na programe so Celtou Vigo. Tá má za sebou už tri duely so ziskom piatich bodov (bilancia 1–2–0). V poslednom vzájomnom zápase si tieto družstvá po divokej remíze 2:2 body podelili. Zaknihuje Messiho partia víťazstvo? Sledujte zápasy španielskej LaLigy v priamych prenosoch na TV Tipsport a dianie v jednotlivých dueloch využite vo svoj prospech v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri

Najväčšia tipérska komunita počíta s triumfom hosťujúcej Barcy, rovnako ako vojtacukrhokr. Ten nemá pochybnosti o troch bodoch pre Barcu a v analýze s kurzom 1,57 posiela do hry dvojku: „Vigo hralo posledný zápas s Valladolidom, kde vystrelilo len raz na bránu a z toho dalo gól (1:1). V tomto prípade ale verím katalánskemu celku. Barca proti žltej ponorke bola vo všetkom lepšia a vyzerá to tak, že bude tento ročník celkom silná. Tím trénera Koemana na čele s Messim nesklame,“ domnieva sa tipér. Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy? Natipovať si môžete TU.

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

Diskusia

2 komentáre
2020-10-01 12:50:00
ak som si niecim istym tak tym ze barcelona dneska urcite nevyhra celta je slabucka a barcelona nedokaze proti nej ani len normalne branit stale dostavaju take goly od nich ze je to do smiechu
Marian Premium
2020-10-01 15:17:06
Celta zaknihuje prvú prehru v sezóne. Gól nám dajú, my im tri.