Neto si udržal už druhé čisté konto v tejto sezóne. Katalánci v druhom zápase La Ligy vyhrali na pôde Celty Vigo 3:0 a získali veľmi dôležité tri body. Brazílčan po zápase poskytol rozhovor pre novinárov, v ktorom vyjadril spokojnosť s výkonom tímu.

Zápas

"Je to veľmi dôležité víťazstvo pre nás všetkých. Je vidieť, že mužstvo sa rozvíja zo zápasu na zápas. Blahoželám spoluhráčom za ich angažovanosť. Podarilo sa nám vyhrať napriek faktu, že sme hrali v desiatich."

Zlé načasovanie

"Musíme sa adaptovať na všetko. Je zrejmé, že isté veci nepomáhajú, ale pracujeme a dávame zo seba všetko, aby sme dosahovali čo najlepšie výsledky. To je pre nás najdôležitejšie."

Čisté konto

"Každému víťazstvu prikladám veľký význam, ale pozornosť venujem aj čistému kontu, pretože to mi dodáva sebadôveru do budúcnosti. Každý, kto sleduje futbal, vie, že to tak je. Som veľmi spokojný s výsledkom aj hrou spoluhráčov."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

3 komentáre
2020-10-02 01:58:04
Kvalitná náhrada za Stegena .. len tak dalej s tými čistými kontami
2020-10-02 07:34:38
Zakladá rýchlo útoky rukou na rozdiel od Stegena, ktorý si to dá na nohu a potom čaká a čaká a nakoniec to kopne súperovi.. Spoľahlivý a istý.