Julen Lopetegui, tréner FC Sevilla, absolvoval tlačovú konferenciu pred zápasom s Barcelonou. Ten je na programe už dnes večer na Camp Nou od 21:00.

Prechádzajúce zápasy s Barcelonou

"Je to nový zápas so súperom, ktorý je vo veľmi dobrej forme, má novú energiu, nového trénera a predvádza veľmi dobrý futbal. Každý zápas je nová situácia a šanca. Musíme urobiť to, čo chceme, čiže odohrať dobrý zápas proti skvelému súperovi, zahrať na maximum. Proti Barcelone sa inak ani hrať nedá."

Prestupové obdobie

"Už sme povedali, že káder, pokiaľ ide o príchody a odchody do klubu, závisí od Monchiho. Sme v kontakte, vie, čo chcem a ja mu veľmi verím. Ja sa plne sústredím na zápas proti Barcelone. Najdôležitejší sú tí hráči, ktorí sú teraz s nami a pomôžu nám v tomto zápase."

Carlos Fernández a Bryan Gil

"Carlos trénoval spolu s inými hráčmi. Bryan nie, preto mám k dispozícii len Carlosa."

Oslabená defenzíva Barcelony

"Všetci majú nejaké absencie, ale Barcelona disponuje mimoriadne širokým kádrom a ten, kto zahrá, bude na to pripravený. Čelíme skvelému súperovi a nie je dôležité to, či bude hrať nejaký konkrétny hráč."

Vykázanie z lavičky

"Radšej by som tento zápas prežíval z lavičky, odkiaľ sa môžem lepšie dorozumievať s mojim mužstvom. Musím sa zlepšiť a poučiť sa z týchto situácií čo najviac. Ale nič viac. Najdôležitejší sú tí, ktorí budú na trávniku."

Základná zostava

"Nebudem ju zverejňovať vopred. Toho sa dotkneme pred zápasom a vtedy sa to dozviete tak ako zvyčajne."

Liga Majstrov

"Naša skupina je veľmi náročná, ale v tejto súťaži to nemôže byť inak. Rennes je v súčasnosti lídrom, Krasnodar sa po celý čas zlepšuje a o Chelsea ani nemusíme hovoriť. Budeme sa sústrediť na každý jeden zápas, krok po kroku."

Jesús Navas

"O zostave budeme hovoriť zajtra. Zahral vo všetkých zápasoch, bol v reprezentácii, mal by tu byť, sme s ním veľmi spokojní a dáva nám množstvo možností. Je pre nás dôležitým hráčom a určite to tak aj zostane."

zdroj: marca.com as.com
foto: facebook

Diskusia

3 komentáre
2020-10-04 14:54:08
Dnes je podle mně poslední zápas Sergiho Roberta na RB ?? Snad už konečně jsme našli náhradu na dalsich 10-12 let
2020-10-04 16:01:01
sranda jak sme v januári mali hráčov sotva na základnú 11tku z áčka a samých hráčov z béčka a teraz máme podľa mňa asi najkvalitnejšiu lavičku a široký výber hráčov