Tréner FC Barcelona odpovedal na otázky novinárov na tlačovej konferencii po zápase so Sevillou, s ktorou Blaugranas len remizovali 1:1. Holandský tréner ocenil kvalitu dnešného súpera Kataláncov.

Zápas

"Bol to náročný zápas. Sevilla hrala na vysoký presing. Našim problémom bolo, že nám nevychádzala hra s loptou na nohe tak ako by sme chceli. Súper si viedol výborne, dokázal vytvárať tlak a kondične bol lepší ako my. Je to výborné mužstvo. Zdá sa mi, že sme hrali dobre, ale v druhom polčase sme stratili veľa lôpt. Takýmto spôsobom je ťažké udržať rytmus zápasu. Som spokojný s angažovaním hráčov. Boli unavení, ale bojovali do konca. Súper sa však nepoddal."

Polemika

"Možno to mal byť pokutový kop na Lea Messiho."

Sergiño Dest

"Je to mladý hráč, ktorý si veľmi verí aj napriek tomu, že s nami hrá sotva tri dni. Jeho prítomnosť nás veľmi teší. Dokáže hrať na oboch stranách ihriska."

Hodnotenie

"Môžeme byť spokojní s našou prácou. Hra vyzerala pozitívne. Potrebujeme jednoducho viac času, aby sme sa zohrali. Boli to tri ťažké zápasy, dva sme vyhrali, jeden remizovali. Som spokojní, vybojovali sme si 7 bodov."

Reprezentačná prestávka

"Dúfam, že sa zo zrazu vráti každý zdravý. Potom náš čaká náročný kalendár a budeme mať málo času na prípravu."

Coutinho

"Potrebuje pomoc a dôveru trénera, ale bojovať musí on sám. Dokázal, že je skvelým hráčom. V posledných zápasoch hral veľmi dobre."

zdroj: marca.com as.com
foto: facebook

Diskusia

8 komentáre
2020-10-05 00:10:10
Takze Dest nalavo a napravo ostava univerzal ?:D no vyborne
2020-10-05 00:14:25
Depay by sa mal zajtra pridať k Barcelone. Dembele môže stále odísť do United, možno aj to je dôvod prečo nezasiahol ani do jedného stretnutia (Celta a Sevilla). Barcelona ma opäť začať rokovania s Lyonom. €25M + bonusy