Ronald Koeman plánoval na zápas s Getafe rotáciu, no kým Pjanić je zranený a včera pracoval len v posilňovni, tak Trincão absolvuje pred ligovým zápasom len jeden tréning.

Barcelona sa k tréningu vrátila vo štvrtok poobede. Reprezentačná prestávka sa skončila a vírus FIFA tentokrát môže ovplyvniť rozhodnutia trénera FC Barcelona týkajúce sa plánov na zápas s Getafe. Očakávalo sa, že viac minút odohrajú Miralem Pjanić a Francisco Trincão, no zdá sa, že nakoniec do zápasu nemusia vôbec zasiahnuť kvôli zdravotným komplikáciám a v prípade Portugalčana kvôli tomu, že absolvuje len jeden tréning.

Pjanić v zápase Bosny a Hercegoviny s Poľskom schytal tvrdý úder do chrbta a zápas nedohral. Včera po návrate do Barcelony trénoval len individuálne. Vyšetrenia v Barcelone nepreukázali žiadne zranenie, ale hráč pociťuje bolesti a podľa všetkého nebude môcť naskočiť do zápasu proti Getafe od úvodných minút.

Trincão má povolenie od klubu pricestovať do Barcelony neskôr a Koemanovi bude na tréningoch dostupný len od dnešného dňa. Tréner sa preto musí rozhodnúť, či to bude postačovať na to, aby do zápasu zasiahol. Miesto neho by Koeman do útoku mohol postaviť Dembélého či Pedriho a dopriať oddych pre Messiho, Griezmanna či Fatiho. Sergiño Dest zas dostane priestor na ľavej strane obrany, keďže Jordi Alba a Junior Firpo sú stále zranení.

zdroj: sport.es
foto: facebook

Diskusia

7 komentáre
2020-10-16 11:16:04
presne priestor pre Dembeleho
2020-10-16 11:17:51
Getafe vonku nie je nic jednoduche, tam treba v plnej sile do zakladu.