Barcelona novú sezónu LaLigy začala celkom obstojne, z troch zápasov má 7 bodov so skóre 8:1. Pred reprezentačnou prestávkou remizovala so silnou FC Sevilla 1:1. Teraz ju čaká cesta do Getafe, ktoré má tiež rovnaký počet bodov, ale má o jeden duel viac. Domáci v predchádzajúcom dueli padli rozdielom triedy s Realom Sociedad (0:3). Bude Messi a spol. oslavovať triumf, ktorý ich posunie v tabuľke na tie najvyššie pozície? Odpoveď na túto otázku dostaneme už v sobotu. Sledujte všetky zápasy elitnej španielskej súťaže na TV Tipsport a preložte ich live stávkami!

Ako to vidia tipéri?

Drvivá väčšina najväčšej komunity tipérov sa prikláňa na stranu Barcelony. Rovnaký názor zdieľa aj Leki7, ktorý sa v obsiahlej analýze prikláňa ku blaugranas s kurzom 1,82: „Tím Barcelony dostal pred touto sezónu nový impulz v podobe nového kouča Koemana. Rozhodne je po aktuálnych výsledkoch vidno, že sa tím vydáva správnou cestou. Getafe je síce nepríjemný súper, ale hráči Barcy by proti ním mali potvrdiť svoj nebezpečný útok,“ myslí si tipér. Ako zápas dopadne? Natipujte si!

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

Diskusia

1 komentár
2020-10-17 09:22:50
Zatial to Kouman hra dobre. Jedina vynimka je Dembo, ktory nehral kvoli prestupu a Grizi ktory hra kvoli svojej nakupnej cene.