José Bordalas reagoval na obvinenia Ronalda Koemana, že Nyom ho počas zápasu opakovane urazil. Španiel zároveň zhrnul víťazstvo nad Barcelonou.

Nakoniec ste dokázali poraziť veľkého rivala.

"Mojim cieľom je vyhrať všetky zápasy, nielen tie so silnými súpermi. Nie je jednoduché poraziť mužstvo ako Barcelona. Chceli sme vytvárať tlak v útoku, byť smelí a odvážni. Tak aj bolo, odohrali sme vynikajúci zápas. Súper mal dve veľmi dobré príležitosti, aby my sme ich prednosti zneškodnili. Výhra je zaslúžená."

Koeman sa sťažoval na VAR. Mala sa pískať penalta po zákroku De Jonga?

"Djene mi povedal, že áno, ja som bol ďaleko. Pochybnosti nemali ani hráči Barcelony."

Koeman tiež povedal, že Nyom mu prejavil neúctu.

"Som tu na to, aby som hovoril o futbale, nie o polemike. Pochybujem, že Nyom to urobil, ale Koeman mi to povedal. Nyom veľmi rád súperí, ale je veľmi úctivý. Nepripúšťam takého obvinenia, ale zajtra sa s ním porozprávam, no pochybujem, aby kohokoľvek urazil."

Barcelona aj Real prehrali. Je to najvyrovnanejšia liga za posledné roky?

"Už niekoľko sezón sa hovorí, že futbal sa vyvíja a mení. Predvídal som to a teraz vidíme výsledky. Nováčik vyhral 3 zápasy v rade na výjazde, kedysi to bolo nemysliteľné. Futbal je vyrovnanejší, neprekvapuje ma to."

zdroj: as.com
foto: facebook

Diskusia

4 komentáre
Jhonys Admin
2020-10-18 00:31:59
Jj, Nyom je úplný svatoušek :D frajer měl jít sice ještě v první půli ze hřiště, ale on je to velmi uctivý člověk :D :D skoro 10 faulů, ale až za ten poslední dostal teda neochotně kartu :D ten loket do Messiho tváře byl úplně stejný, jaký předvedl v minulé sezoně na Camp Nou Umtitimu - opět naprosto bez potrestání jak kdyby se vůbec nic nestalo. A to už ani nemluvím o tom, jak si ve druhém poločase podobně rukou pomohl sundat v pokutovém území Fatiho a pak na něho ještě na zemi něco řval. Neskutečný klaun. Kdyby se hlasovalo o nejméně sympatického hráče ligy, tohle je jasný vítěz.
2020-10-18 01:11:14
De Jongovi taky pěkně naložil úderem hlavou. Nehrat fotbal, tak by výborně zapadl do Německa k žadatelům o azyl.