Kapitán Realu Madrid po víťazstve nad Barcelonou uviedol, že VAR zareagoval správne, keď v prospech Los Blancos nariadil pokutový kop.

Náročný týždeň

"Niekoľko intenzívnych dní ukončilo El Clásico. Bola to pre nás dodatočná motivácia. Čelili sme Barcelone s veľkým entuziazmom. Bol to veľmi náročný týždeň. Nemohli sme ho ukončiť so zlou sériou. Toto víťazstvo nás inšpiruje, kritikom sme nenechali priestor. Výhra na štadióne rivala je vždy dobrá."

Analýza

"Obe mužstvá sú dobré v obrane, máme voči sebe veľký rešpekt. Preto sa výsledky niekedy líšia. Chceli sme Barcelone vziať loptu, pretože vtedy najviac trpí. V druhom polčase sme sa bránili, aby sme neinkasovali gól. Zahrali sme dobre, kritika nás nebolí."

Pokutový kop

"Ako ja, tak aj Lenglet niekedy hráme na hranici pravidiel. Tento pokutový kop bol evidentný, bol som potiahnutý za dres. Kritika rozhodcu nie je spravodlivá, VAR je tu na to, aby sme mu pomáhali. Po tomto góle sme sa nezastavili a snažili sme sa pridať ďalší."

Koniec krízy

"Kríza v Real trvá iba dva zápasy, musíme pracovať, aby sme si udržali dobrú formu a vniesli pozitívnu energiu do mužstva. Nemôžeme teraz zaspať na vavrínoch, sú to len tri body."

Pochybnosti v šatni

"Nikdy nie je dobré prehrať 2 zápasy, zle to vplýva na atmosféru, ale my veteráni máme skúsenosti. Teraz nemôžeme zakopnúť štyri dni po zápase s Barcelonou."

zdroj: as.com
foto: facebook

Diskusia

14 komentáre
2020-10-24 19:23:32
Tiež si myslím že penalta bola správne odpískaná. Jediným dôvodom tohto PK bola Lenglétova hlúposť :)
2020-10-24 19:24:14
Evidentni byl. Samozrejmne to prihral jak jen dnesni dobe zvykem. Ale penalta byt mela.