Tréner Realu Madrid na tlačovej konferencii po zápase s Barcelonou uviedol, že je veľmi spokojný s výsledkom, ale aj hrou svojich zverencov. Francúz vyhlásil, že jeho mužstvo odohralo perfektný zápas.

Obmena

"Áno, tá určite prišla. Odohrali sme perfektný zápas. Ale sú to len tri body, nič viac. Teraz je čas na odpočinok, sme spokojní a čakáme na utorok. V poslednom čase na nás doľahlo množstvo kritiky. Musíme si zachovať pokoj a robiť si svoje."

Nespravodlivá kritika

"Neviem, či voči tímu, či voči mne. Som spokojný s hrou hráčov, oni bojujú a dnes ukázali charakter. Dokázali sme to ako mužstvo. Som na to hrdý. Bol to perfektný zápas."

Zidane je už unavený z komentárov

"Zahrali sme veľmi dobre proti mužstvu, ktoré chce držať loptu. Som rád za toto víťazstvo po tom všetkom, čo sa v poslednom čase povedalo. Výhru vybojovali hráči na ihrisku. Neviem, či táto kritika je zaslúžená, či nie. Chceme si aj naďalej udržať hru z dneška. Aj predtým sme odohrali dobré zápasy, tak ako v uplynulej sezóne. Dnes sa môžeme radovať."

Predchádzajúci týždeň

"Každý si to môže vysvetliť ako chce. Mali sme svoje problémy, ktoré sa nám môžu pritrafiť. Musíme si premyslieť to, čo sme urobili dnes a využiť to, aby sme si udržali formu."

Kritikom zatvoril ústa

"Nie som tu na to. Záleží nám na našej dobre hre, verím v to, čo robíme a aby sme držali spolu. Dnes sme to dokázali ako mužstvo, som hrdý na hráčov, pretože proti Barcelone zahrali veľmi dobre v obrane. Našli sme diery v jej defenzíve a využili sme ich."

Ramos

"Vieme, aký je Sergio Ramos nielen ako hráč. Vždy ho chceme mať na trávniku. Mám radosť z hry mužstva. Je dôležité, aby sme hrali tak ako dnes. Získali sme tri body a je dobré, že Ramos nemal žiadne problémy."

Pokutový kop

"Rozhodca je tu na to, aby skontroloval tieto situácie a rozhodol, či došlo k faulu alebo nie. Nikdy nekomentujem prácu rozhodcov. Našu výhru sme si zaslúžili, mohli sme streliť viac gólov."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2020-10-25 09:00:43
Uffff, co asi tak ma říkat, stěžovat si na VAR? Těžko, vždyť mu už to nepřijde ani zvláštní, proc taky, když je to vlastně standard ?...
2020-10-25 09:53:44
"Rozhodca je tu na to, aby skontroloval tieto situácie a rozhodol, či došlo k faulu alebo nie." Rád by som vedel čo by povedal, keby to bolo naopak. A tiež by ma zaujímalo ako by tento zápas dopadol keby nebol VAR. Každopádne nemôžeme sa vyhovárať na VAR, musíme vyhrávať dobrou hrou a premieňaním šancí