Guillermo Amor, riaditeľ FC Barcelona pre športové a inštitucionálne vzťahy, v rozhovore po El Clásicu kritizoval rozhodcu Martíneza Munueru a systém VAR.

Polemika

"Je potrebné zjednotiť kritéria. Ak sa overuje jedna situácia, nech sa overujú všetky a bude to oveľa lepšie. Ak ich overujeme a sú rovnaké, prečo sa pri jednej píska a pri iných nie? Sú to dôležité rozhodnutia pre všetkých, pretože rozhodujú o výsledkoch, bodoch a tituloch."

Sankcie pre rozhodcov

"Ak hráči nie sú vo forme, nehrajú v ďalšom zápase. S rozhodcami na trávniku aj pri obsluhe VAR by sa mali prijímať nejaké rozhodnutia. Neviem, či sa to robí."

Pokutový kop

"Takéto situácie sa zvyčajne nepískajú. Lenglet trochu potiahol Ramosa, ale on je silný a je ťažké ho stiahnuť. Zdá sa, že lopta neletela tým smerom a ani tam nedoletela. Počas minulého týždňa došlo v zápase Betisu k oveľa výraznejšej situácii a tam rozhodca nepoužil píšťalku."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

6 komentáre
2020-10-25 11:30:44
Ak hráči nie sú vo forme, nehrajú v ďalšom zápase. Co potom taky Busquets? Ak ma Koeman gule na posadenie Griezmanna, co do riti robi Busquets stale v zaklade?? Nech sa uz konecne vyserie na to jeho 4-2-3-1 s dvoma DM, alebo nech zacne nasadzovat Alenu/Puiga namiesto Busquetsa, lebo toto rozostavenie nesedi mnohym, na cele s Messim. Odkedy je Koeman trenerom, Messi je tretinovy. Tak slabo som ho dlho nevidel hrat.
2020-10-25 11:38:49
No tak práve toto v Barcelone určite neplatí..