Marc-André ter Stegen je už pripravený hrať a médiá píšu, že v nominácii by sa mal objaviť už na zápas s Dynamom Kyjev. Ronald Koeman sa onedlho dostane do situácie, v ktorej si bude musieť vybrať medzi brankármi v kádri. Či sa vráti k starej hierarchii alebo dá Netovi šancu do ďalšej budúcnosti. Denník AS uvádza, že rozhodnutie nemusí byť také jednoznačné.

Očakáva sa, že Nemec dostane povolanie už na zápas s Dynamom Kyjev, ktorý sa hrá túto stredu. AS píše, že Koeman prvotne plánoval, že chytať bude Neto, pretože si to zaslúži vzhľadom na dobré doterajšie výkony. Posledný zápas s Alavésom však mohol skomplikovať jeho situáciu, pretože sa dopustil hrubej chyby, ktorá viedla k inkasovanému gólu. V sobotu v zápase s Betisom uvidíme v bránke zrejme Ter Stegena, pretože denník je názoru, že Koeman chce rozdeliť úlohy medzi brankármi. Ter Stegen by tak chytal v La Lige.

Nemeckého brankára čakajú pred zápasom s Kyjevom ešte 2 tréningy - dnes a zajtra. Zdá sa, že by mal byť na stredajší zápas dostupný. Išlo by o jeho prvé stretnutie od prehry 2:8 s Bayernom Mníchov. Odvtedy uplynulo už 10 týždňov, počas ktorých rehabilitoval po operácii kolena. Ronalda Koemana tak čaká náročné rozhodovanie.

zdroj: as.com
foto: marca.com

Diskusia

7 komentáre
2020-11-02 10:26:51
Na zápas v Lige majstrov by som nechal chytať ešte Neta ale v zápase z Betisom by som rád vydel v bránke už Ter Stegena Visca el Barca!
2020-11-02 10:39:55
Poď, Marc, napsäť, poď. Čím najskôr..