Mircea Lucescu na včerajšej tlačovej konferencii potvrdil, že má dostatočný počet hráčov na to, aby sa zápas s Barcelonou mohol odohrať. Dodal však, že by bol radšej, ak by bol zápas preložený.

Akú taktiku ste si pripravili na zápas s Barcelonou?

"Budeme hrať futbal."

Pocítili ste po získaní výsledkov testu úľavu?

"Čakať 5 hodín na výsledky testu bolo náročné, ale vďaka bohu sú všetci hráči zdraví. Zajtra budeme hrať a koniec koncov je práve to najdôležitejšie."

Preferovali by ste preloženie zápasu?

"Áno. Dúfali sme, že výsledky budú negatívne, ale zajtrajší zápas je problémom. Mám len 13 hráčov prvého tímu, takže veľa striedaní neurobím. Ako tréner by som volil hrať v inom termíne, ale musíme to akceptovať. Možno by bolo lepšie mať jeden ďalší pozitívny prípad a zahrať inokedy [smiech]."

Ako hodnotíš prácu Koemana?

"Po zápase s Bayernom bolo jasné, že Barcelona opäť hľadá zmeny. Má veľmi talentovaných hráčov, ale potrebuje čas, aby sa naučila mechanizmy. Lepšie sa jej hrá v Lige Majstrov, než v španielskej lige, pretože tam ju súperi už dobre poznajú."

Je Barcelona jedným z favoritov na výhru v Lige Majstrov?

"Nemyslím si, že súčasná Barcelona prezentuje dostatočnú úroveň na to, aby vyhrala Ligu Majstrov. Bayern, City či PSG majú väčšiu šancu. Barcelona má však Messiho, ktorý môže byť veľmi dôležitý. Nový tréner potrebuje minimálne 6 mesiacov, na jar to bude iné mužstvo."

Je Messi stále číslo 1?

"Robí niečo úžasné, myslí na mužstvo, nie na seba. Na celom ihrisku robí veci, ktoré by mali robiť iní, bojuje, asistuje, skóruje. Tvrdo pracuje pre tím, chce pomôcť mladším hráčom."

Ako hodnotíš mladých talentovaných hráčov Barcelony?

"Všetci hráči Barcelony majú veľmi dobré technické zručnosti. Potrebujú čas."

zdroj: marca.com as.com
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2020-11-04 08:16:25
To že máme Messiho moc túto sezónu neplatí.. Samozrejme je rozdielnym hráčom ale túto sezónu mu to zatiaľ nejde.. A dúfam, že proti Dynamu bude na lavičke..
2020-11-04 08:39:29
Akú taktiku ste si pripravili na zápas s Barcelonou?

"Budeme hrať futbal."



GENIALNE :DD