Dynamo včera prehralo s Barcelonou na Camp Nou 2:1. V každom prípade je potrebné pripomenúť, že hralo výrazne oslabené a len s 13 hráčmi prvého tímu. Rumunský tréner priznal, že jeho hráčom chýbali skúsenosti.

"Náš prístup bol dobrý, ale samotný zápas sme nezačali dobre. Mali sme veľa šancí a niekoľko situácii jeden na jedného," zdôraznil Lucescu, ktorý sa kvôli koronavírusu nemohol spoľahnúť na viacerých svojich hráčov a príležitosť tak museli dostať mladíci. Dynamo však zahralo oveľa lepšie, než sa očakávalo, no svoj veľmi dobrý výkon nedokázalo pretaviť v zisk čo i len jedného bodu: "Neboli sme schopní využiť šance jeden na jedného. Jednou z najväčších príčin tohto stavu bol nedostatok skúseností," povedal Mircea Lucescu po zápase s Barcelonou.

Po skončení stretnutia mal tréner možnosť prehodiť niekoľko slov aj s Leom Messim. 75-ročný tréner si chcel zachovať pamiatku na stredajší zápas na Camp Nou a Argentínčana poprosil o jeho dres. Kamery Movistar neskôr zachytili, že Messi daroval trénerovi svoj dres už v tuneli cestou do šatní. Len pripomenieme, že Messi čelil Lucescuovi už trikrát. Argentínčan debutoval v Lige Majstrov proti Šachťaru Doneck, ktorý v tom čase hrával pod vedením rumunského trénera.

Po včerajšom zápase s Barcelonou sa pre médiá v krátkosti vyjadril aj kapitán Dynama, Viktor Cygankov: "Sme spokojní s našim výkonom, ale sme sklamaní, že sme prehrali zápas, v ktorom sme hrali tak dobre. Ak by sme nepozahadzovali všetky tie šance, domov by sme sa vracali minimálne s jedným bodom," uviedol.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-11-05 09:40:11
pekný výkon, aj si bod zaslúžili, po prvej 10 minútovke som myslel že to bude debakel, ale tak panenky si mysleli, že sa vyhrá samo
2020-11-05 09:51:48
Prekvapilo ma keď včera komentatori hovorili, že ma 75 rokov. Tipoval by som mu o 10 menej aj o viac