Tréner Betisu absolvoval tlačovú konferenciu pred zajtrajším zápas s Barcelonou. Zápas je na programe už od 16:15.

Dynamika

"Vždy hráme preto, aby sme vyhrali. Vyhrať na výjazde v Barcelone je však náročné, ale takúto snahu budeme mať počas 90 minút."

Leo Messi

"Spolu s Cristianom Ronaldom sú stále najlepší na svete, vyše dekádu robili rozdiel. Ale ani v najlepšom období kariéry by ani jeden z nich nemohol hrať sám. Forma hráča je previazaná s mužstvom. O Messiho schopnostiach niet pochýb, svoju formu stále dokazuje na ihrisku."

Koeman VS Joaquín

"Tento konflikt trvá veľmi dlho, zvyčajne zostáva vo vnútri šatne. Oni najlepšie vedia, do akej miery sa budú navzájom diskreditovať. Koeman preukázal svoje trénerské schopnosti, viedol Holandsko, Valenciu a teraz Barcelonu. Možnože jeho trénerská kariéra nie je tak úspešná ako tá futbalová, ale je to etablovaný tréner a túto pozíciu si zaslúžil."

Hra Betisu

"Chcel by som, aby mala osobnosť, ktorú ukázala v zápasoch s Realom aj Atléticom. V oboch týchto zápasoch sme mali iniciatívu a príležitosti, predovšetkým v prvom polčase, hoci sa prihodili rôzne veci. Musíme zlepšiť zakončovanie akcií, chcem vidieť osobnosť bez ohľadu na to, s kým hráme."

Slabiny Barcelony

"Hrá sa proti nej vždy ťažko. Myslím si, že v zápase s Dynamom hrala veľmi dobre, mala množstvo príležitostí, hoci to nebolo rovnaké ako v zápase s Juventusom. Aj súper mal šance. Proti takýmto tímom nemôžete urobiť chyby."

Bude hrať rovnaká zostava ako naposledy?

"Pokúsime sa udržať náš štýl bez ohľadu na súpera, ale hrať s Elche nie je to isté, ako s Barcelonou na výjazde. Uvidíme, aká bude najlepšia zostava. Viac než mená chcem vidieť správny postoj a osobnosť, futbalovú filozofiu v súlade s tým, na čom pracujeme počas celej sezóny."

Zranenia

"Juanmi a Guardado sa stále zotavujú, budú môcť hrať po reprezentačnej prestávke. Sidnei sa cíti dobre a Fekir mal isté problémy po tréningu."

Bravo a akcie nohami

"Jednou z náročných vecí proti Barcelone je mať loptu, jej hráči hrajú technicky a robia málo chýb. My zas musíme robiť menej chýb, aby sme mali šancu. A to sa začína dobrou výstavbou akcií už od brankára."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2020-11-06 20:00:49
ako to je vlastne s emersonom? je este vobec nas? minulu sezonu bol skvely
2020-11-06 20:02:36
Lzes. Pokud nevyhral alespom 4x Ligu Mistru a od prvniho dne nevalcuje soupere nejmene o 3 goly tak neni nic. Podle zdejsich.