Barcelona vyhrala zápas s Betisom Sevilla, ale nemôže byť úplne spokojná. Ansu Fati včera utrpel zranenie menisku v ľavom kolene a na dlhší čas sa na trávnikoch neukáže. Katalánsky denník Mundo Deportivo špekuluje, kto by mohol zaujať miesto na ľavom krídle.

18-ročný mladík sa v základnej zostave ukázal v 6. zo 7. ligových zápasov a v 2. z 3. zápasov Ligy Majstrov. Najväčšie šance nahradiť Fatiho na ľavom krídle má Coutinho alebo všestranný Pedri. Vylúčiť nemôžeme ani možnosti ako Dembélé, Trincão či Konrad de la Fuente. Hráč rezervy FC Barcelona je pritom jediným prirodzeným ľavým krídelníkom. Doteraz bol v štyroch prípadoch povolaný na zápas La Ligy, ale na trávniku sa zatiaľ neobjavil.

Coutinho je v súčasnosti zranený, ale očakáva sa, že do zápasového kolotoča sa opäť vráti po reprezentačnej prestávke. Doteraz hrával primárne na pozícii mediapunta, ale na krídle nastúpil napríklad v zápase s Realom Madrid, v ktorom Koeman presunul Fatiho na hrot útoku. Pedriho sme na druhej strane mohli vidieť ako na pravom, tak aj na ľavom krídle. Ako krídelníka sme ho videli aj v zápasoch so Sevillou a Juventusom. Včera sme si tiež mohli všimnúť, že akcie začínal z tohto priestoru na ihrisku.

Mundo Deportivo tvrdí, že Fatiho môže nahradiť aj Dembélé, hoci častejšie hráva na pravom krídle. V tejto sezóne sme ho na ľavej strane videli v zápasoch s Villarrealom, Getafe a Realom, no posledné dva zápasy sa skončili prehrou Barcelony. Poslednou možnosťou je Francisco Trincão, primárne pravý krídelník, ktorého sme na opačnej strane mohli sledovať v súboji s Dynamom Kyjev.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

7 komentáre
2020-11-08 10:50:45
Viem o troch ktori by to nemali byt-Coutinho,Pedri a hlavne nie Griezman.Asi logicke riesenie by malo byt alebo Dembele(ale na pravom kridle mu to ide o dist lepsie) alebo dat sancu Konradovi.
2020-11-08 10:55:12
Ja by som tam vyskúšal Trincaa alebo Konrada