Tréner FC Barcelona poskytol rozsiahly rozhovor pre katalánsky denník Mundo Deportivo. Holanďan porozprával o svojom pohľade na transfery, komentoval situáciu jednotlivých hráčov a taktiež porovnával súčasnú Barcelonu s tou, v ktorej hrával v 90. rokoch.

Si spokojný s doterajšou prácou tímu?

"Vo všeobecnosti som spokojný. Po prvé, teší má práca, akú sme doteraz odviedli. Navyše, sme v procese uskutočňovania zmien, snažíme sa hrať s vyššou intenzitou. Existuje mnoho aspektov, v ktorých sa nám darí čoraz lepšie. Nepáčili sa mi posledné zápasy, v ktorých sme strácali body v La Lige, ale vo všeobecnosti to nebolo zlé. Musíme zlepšiť isté aspekty a udržať si nastolený smer."

Káder bol počas leta prestavaný. Ako si spokojný s mužstvom, s ktorým pracuješ?

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

3 komentáre
2020-11-11 21:08:50
To je pravda, najma na pravej obrane
2020-11-11 22:54:52
Pre mna je to clovek ktory to ma v hlave usporiadane na nic sa nehra a svoju robotu za 2? Mesiace urobil na maximum. Krasne sa to cita a aj dnes citalo. Vdaka za Koemana a adminom za svoju pracu. Verim ze ak by mal taku moznost ako "treneri" pred nim tak by dokazal velke veci. Je to vekka osobnost a este raz verim ze aj toho roku mozme prekvapit. Minimalne v lige. LM neverim ale kedze vidim ako pracuju na sebe a vidim tam par hracov ktory to vedia. Leo nas tahal minulu sezonu. Dnes uz nemam taky silny dojem aby nas tahal lebo pracuju mlady a novy hraci. Verim ze leo doplni svoju magic v jarnej casti a da bodku za uspesnou sezonou s novym tymom a novou hrou. Visca ??