Mario Hermoso z Atlética Madrid analyzoval niekoľko aspektov, ktoré by podľa jeho názoru mohli byť kľúčové v sobotňajšom zápase proti Barcelone.

Kľúčové aspekty

"Musíme ísť rovnakou cestou ako doteraz, s pevnou obranou, vďaka čomu sa budeme držať v zápase. Rovnako musíme využívať príležitosti v útoku, tak ako predtým. Útočníci musia vytvárať šance, naďalej mať rovnakú mentalitu, hrať vyrovnane a vybehnúť na trávniku s veľkou túžbou."

Pocity

"Hrám na kraji obrany, je to pozícia, ktorú poznám. Je pravda, že už dlho som tam nehrával, ale je to pre mňa šanca, aby som hral, aby som sa týždeň, čo týždeň ocitol v zostave. Je dobré pomáhať akýmkoľvek spôsobom. V takýchto situáciách musíme mať za líniou lopty hráčov, ktorí môžu prevziať loptu a vytvárať akcie. Je to kľúčové."

Odkaz pre fanúšikov, ktorí nemôžu prísť na štadión

"Dúfam, že už čoskoro budeme všetci spolu a budeme sa môcť každý víkend tešiť nášmu spoločnému hobby, teda futbalu. Snáď to nastane čím skôr a nech nás fanúšikovia zatiaľ podporujú doma, aby sa nám darilo."

Najlepšia forma

"Na to je ešte skoro, som tu len rok. Postupne sa budem adaptovať v mužstve, v ktorom už roky pracujú hráči aj Cholo. Je dobré, že my, ktorí sme sa pripojili len pred rokom, keď v mužstve došlo k veľkým zmenám v kádri, sme sa aklimatizovali krok po kroku. Čoraz viac hráčov je čoraz bližšie k svojej najlepšej úrovni, dúfajme, že to prepojíme s hráčmi, ktorí tu už boli."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.