Fanúšikovia španielskej LaLigy sa môžu tešiť na poriadny bonbónik v podobe šlágra – Atlético Madrid vs. Barcelona. Hostia sú zatiaľ za svojimi očakávaniami, pretože sú pred 10. kolom až na ôsmej priečke. Forma ich však v poslednej dobe zachytila v celkom pozitívnom svetle, ale hneď nato prišla reprezentačná prestávka. Ako sa s tým pobijú? Čo sa týka fazóny, vynikajúco sú na tom aj borci okolo Félixa. Natipujte si, sledujte túto pikantnú bitku v priamom prenose na TV Tipsport a preložte ju prostredníctvom live stávok!

Predchádzajúce duely v elitnej španielskej súťaži obaja zvládni bravúrne. Barca doma rozbila Betis 5:2 a madridský celok na svojej pôde rozdrvil Cádiz 4:0. Posledných päť vzájomných konfrontácií týchto tímov bolo však mimoriadne tesných, no o jeden triumf viac má na konte klub z Katalánska (bilancia 2–2–1).

Ako to vidia tipéri?

Súboj bude pravdepodobne vyrovnaný, s čím počítajú bookmakeri a aj členovia najväčšej komunity tipérov.

Napríklad JirkaF vo svojej obsiahlej analýze s kurzom 1,85 ide do výhry blaugranas bez remízy: K tomuto tipu ma vedú výkony Barcy v Lige majstrov. V nej kraľujú svojej skupine suverénne s plným počtom bodov a so skóre 9:2. Porazili napríklad Juventus na jeho ihrisku (2:0), či maďarský Ferencváros (5:1). Verím, že to bude krásny futbal a Messiho partia vyhrá. V prípade deľby bodov sa vráti vklad,“ uvažuje JirkaF.

Pavlingo má zase na priebeh tohto zápolenia absolútne iný pohľad a s kurzom 2,13 ukázal na triumf Simeoneho družiny (taktiež bez remízy): „Verím, že Barcelona nie je dostatočne húževnatá, aby si poradila so skvelou obranou domácich. Tá obdržala v doterajšej ligovej sezóne iba 2 góly a ešte ani raz ich hráči nenašli premožiteľa. Hostí môže zabrzdiť aj zranenie ich vychádzajúcej hviezdy Fatiho.“

Ako zápas dopadne? Rozhodnite na tiketoch!

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Diskusia

1 komentár
2020-11-21 09:02:42
N-I-E