Joan Laporta oficiálne predstavil svoju kandidatúru na prezidenta FC Barcelona. Katalánec počas prezentácie načrtol niektoré zo svojich riešení, zhodnotil možnosť Messiho zotrvania v klube a naznačil, že v prípade jeho víťazstva vo voľbách zostane Ronald Koeman naďalej trénerom Blaugranas.

Dôvody kandidatúry

"Chcem opäť slúžiť Barcelone, pretože ju milujem a myslím si, že máme zodpovedajúcu prípravu, skúsenosti a odhodlanie uskutočniť zmeny, aké tento klub potrebuje. Máme plán, aby sme Barcelone prinavrátili prvú mediálnu aj futbalovú úroveň. Chcem, aby Barcelona bola opäť obdivovaná a aby sa vrátila radosť. Byť prezidentom Barcelony bolo pre mňa cťou, venoval som jej najlepšie roky života. Stať sa ním opäť je najväčšou výzvou môjho života. Ak mi socios a socias budú dôverovať, som presvedčený, že budeme ešte úspešnejší, keď budeme verní sebe, s pokorou a odvahou."

"Cítime sa dedičmi ideí Joana Gampera. Sme dedičmi pokolenia barcelonistas, ktorí vedeli, že Barça je niečo viac ako klub a že je potrebné konať podľa toho. Chceme byť hodní tohto dedičstva. Chcem, aby Barcelona bola oceňovaná opäť na celom svete, aby prinavrátila radosť barcelonistas, aby nás znak zjednotil."

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

1 komentár
2020-12-01 21:43:38
Admini prosím neviete nejako tych sex botov zablokovať? Lebo sú fakt otravní....