Barcelona sa stále usiluje o zisk Memphisa Depaya

Depay naďalej zostáva prioritou pre Ronalda Koemana na posilnenie ofenzívy Barcelony. Ak to finančná situácia klubu dovolí, prestup sa môže uskutočniť už v januári. Príchod útočníka Lyonu nabral na dôležitosti najmä po dlhodobom zranení Ansu Fatiho. Diera je však aj v obrane po vypadnutí Gerarda Piquého. Na uskutočnenie tohto prestupu však bude musieť vedenie katalanského veľkoklubu znížiť výdavky a priliať do rozpočtu nemalé milióny. V pláne bol zrejme predaj Martina Braithwaita, ten však posledné zápasy nabral formu a začal strieľať góly. Nedostatok financií však nakoniec nemusí na príchode Holanďana nič zmeniť, keďže v lete bude voľným hráčom a môže prísť zadarmo.

Barcelona bola k Memphisovi blízko už predchádzajúce prestupové obdobie, keď už dohodnutý prestup padol na platovom strope Barcelony, napriek vôli hráča znížiť svoje platové požiadavky. Sám hráč potvrdil, že má stále záujem hrávať na Camp Nou. Spomenul to v rozhovore počas reprezentačnej prestávky.

Jeho odchodu v januári však môže nahrávať aj provokačný post na twitteri. Ten adresoval fanúšikom Lyonu po zápase so Stade de Reims. Aj napriek výhre jeho celku sa mu dostalo kritiky od vlastných fanúšikov a tak na twitter napísal: „Budete si ma vážiť, keď tu nebudem. Užite si nedeľu.“

Týmto postom si určite fanúšikov francúzskeho celku na svoju stranu nezískal.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2020-12-02 17:37:23
Už len ten by nám tu chýbal!
2020-12-02 17:56:40
Za mě zbytečný přestup. Lepší by bylo vychovat si ňákého nového hroťáka...Malena, který je o dost mladší a je to klasický hrot ne předělávka. Samozřejmě bych bral všemi deseti i Haalanda, ale nevěřím tomu, že by a něho Barca měla.